V temnom zrkadle přehled

V temnom zrkadle
https://www.databazeknih.cz/img/books/13_/136468/bmid_v-temnom-zrkadle-RSS-136468.jpeg 4 207 207

Slečna Marplová série

< 14. díl

Záhadný prípad smrteľne zraneného muža v kostole, tajomstvo pokladu muža so zvláštnym zmyslom pre humor, odhalenie páchateľa zločinu z minulosti, nejasné okolnosti skrývajúce sa za príbehom šialenej stareny a osudnej nehody, očistenie dobrého mena dievčaťa nespravodlivo obvineného z krádeže, vražda v hoteli či nevysvetliteľná smrť ženy, ktorá zmenila svoj závet... To všetko sú hádanky ako stvorené pre bystrozrakú slečnu Marplovú, ktorá vždy rada prijme hodenú rukavicu a úspešne vyrieši prípad, s ktorým si nevedia rady ani profesionáli.... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Slovenský spisovateľ

Miss Marple’s Final Cases and Other Stories, 1979

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize V temnom zrkadle. Přihlašte se a napište ho.

Mi-šu-le
15.01.2025 5 z 5

Přečteno za dva večery. Pochopitelně některé povídky byly lepší než jiné, ale rozhodně je to příjemné čtení, které stojí za to. Případ vzorné služebné a vražda krejčovským metrem se mi líbily nejvíc. Naopak Panna z krejčovského salonu mě nijak neoslovila, a ani zde nehrála roli slečna Marplová. Případ staré domovnice mi přijde stejný jako kniha Nekonečná noc, jen v hodně zkrácené verzi.

konicekbily
17.05.2024 4 z 5

Krátké povídky se slečnou Marplovou potěšily. Její selský rozum v různých situací pomůže potřebným v díle slavné autorky a potěší čtenáře! Zábavné odpočinkové čtení pro toho, kdo ví, co může očekávat.

london.calling
17.05.2024 5 z 5

Kazda jedna z knih serie o slecne Marplove je uzasna.
Klenot.
V originale i ve skvelych ceskych prekladech.

Kniha V temnom zrkadle v seznamech

v Mé knihovně128x