Valčík pro mrtvé přehled

Valčík pro mrtvé
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447081/bmid_valcik-pro-mrtve-YXB-447081.jpg 4 31 31

Tara série

Kdo má na svědomí tolik mrtvých? Vrah z masa a kostí, anebo tisíc let stará kletba? Soukromá vyšetřovatelka Tara míří na Lounsko, kde žije významná a zámožná rodina Hofbachů. Brzy je zřejmé, že vrah je mnohem blíž, než si všichni mysleli. Postupuje podle chladnokrevného plánu a jeho motiv je tak děsivý, že i cynická Tara si přeje, aby to nebyla pravda.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Valčík pro mrtvé. Přihlašte se a napište ho.

Ív688
27.07.2024 3 z 5

Trochu jsem se ztrácela ve jménech postav, nicméně dočetla jsem do překvapujícího konce, jen si tak říkám, že Tara běhá na těch svých podpatcích hodně čile... dodala bych jen...přátelé, jste vůbec přátelé? Mám i další knihy z této série v plánu přečíst, tak doufám že Tara bude pořád tak dokonalá :-)

Janča1532
31.03.2024 5 z 5

Pěkná detektivka, napětí až do konce.

Honzin
02.11.2023 4 z 5

Moje první knížka od Černucké. Já jsem spokojen. Samozřejmě můžu mít spoustu připomínek, ale nejsem hnidopich. To by pak nemohla vzniknout knížka žádná. Takže si přečtu i další.

Knižní novinky (37. týden)

06.09.2020

Kniha Valčík pro mrtvé v seznamech