Vaření III přehled

Vaření III
https://www.databazeknih.cz/img/books/35_/352803/bmid_vareni-iii-NNM-352803.jpg 4 2 2

Další svazek seznamuje dívky a mladé ženy se základními druhy potravin, které potřebují k přípravě pokrmů. Jsou to tuky, brambory, zelenina, luštěniny, houby, ovoce, obiloviny a základní těsta.

Kuchařky
Vydáno: , Práce
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vaření III. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vaření III v seznamech

v Přečtených2x
v Doporučených1x
v Knihotéce3x