Vaření III přehled
Maryna Klimentová
Další svazek seznamuje dívky a mladé ženy se základními druhy potravin, které potřebují k přípravě pokrmů. Jsou to tuky, brambory, zelenina, luštěniny, houby, ovoce, obiloviny a základní těsta.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vaření III. Přihlašte se a napište ho.
Komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Vaření III v seznamech
v Přečtených | 2x |
v Doporučených | 1x |
v Knihotéce | 3x |
Štítky knihy
kuchařky ovoce zelenina houby brambory rady, tipy, nápady pro začátečníky luštěniny
Autorovy další knížky
2019 | ![]() |
1991 | ![]() |
1976 | ![]() |
1975 | ![]() |
1967 | ![]() |