Varovný signál přehled
Lee Child
Jack Reacher série
Když to nejde po dobrém, ať promluví pěsti. Jen pokud možno ne bezhlavě Někdejší důstojník vojenské policie Jack Reacher by si zřejmě v roli vyhazovače dál lebedil v barech a stripklubech floridského Key Westu, kdyby ho tam nevyčmuchal jistý Costello. Jackovi se sice povedlo dotěrné soukromé očko setřást, jenže znáš to: vyhodíš drzouna dveřmi a vrátí se ti oknem. V tomhle konkrétním případě vyplave jako mrtvola s uřezanými konečky prstů, a tak je třeba neprodleně vyrazit po horké stopě. Vyšetřovatel s vervou buldoka se ale vzápětí zamotává do pavučiny vztahů, které mu připomenou neblahou minulost. Co měl se zamordovaným otrapou společného zrovna generál Garber, Reacherův bývalý nadřízený a mentor? Skutečně ve Vietnamu jeho vinou zemřel syn jedněch podvedených rodičů? A jak do krvavé skládanky zapadá nelítostný lichvář Hook Hobie? Ve třetím šťavnatém případu se Jack žene za grázly tempem přímo zběsilým. Rozhodně se mu však vyplatí vzít v potaz, že tentokrát ho nespasí jen přesně mířené kopance... celý text
Literatura světová Thrillery
Vydáno: 2024 , OneHotBookOriginální název:
Tripwire, 1999
Interpreti: Vasil Fridrich
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Varovný signál. Přihlašte se a napište ho.
Úplně jiné než první 2 díly, jen vlastně slepá a ničem druhá linka natahuje celou knihu. Škoda
Až moc mimo. Spád to má , o tom žádná. Ale tady....největší zlo a vraždy se odehrávají v kanceláři obchodního mrakodrapu...to fakt né. Z tohoto důvodu za mě slabší , z jeho knih.
Kniha Varovný signál v seznamech
vraždy armáda akční zločiny válka ve Vietnamu (1959-1975) pohřešovaní zmizení lidí
1999 | Jatka |
2000 | A přece nezemřeš |
2000 | Varovný signál |
2001 | Nezvaný host |
2005 | Výstřel |
Opat som si oddychol, nic necakal, nic ma neprekvapilo. Jack nesmrtelny. Mozno zbytocne dlhe, dalo sa to skratit. Oddychovka, ktora nenadchne ale ani neurazi. Ale neviem, ci dam celu seriu. Je to velmi ploche a jednoduche. Dam este jednu cast a potom si dam od tohto Terminatora na cas pokoj.