Ve špatné rodině přehled

Ve špatné rodině
https://www.databazeknih.cz/img/books/48_/485125/bmid_ve-spatne-rodine-5Kp-485125.jpg 3 112 112

Zmýlili jste se někdy v někom? Juno se zmýlila ve Winnie Crouchové. Bývalá psychoterapeutka Juno si dosud myslela, že Winnie a její muž Nigel mají dokonalé manželství, dokonalého syna a zrátka úplně dokonalý život. Ale teď, když se nastěhovala do jejich nádherného domu, vidí pod zářivým povrchem hluboké trhliny, které nemůže přehlédnout. Ale není tím, kdo by soudil. Po vyřčení kruté diagnózy chce penzistka prožít zbytek života v klidu. Jenže domnělý klid naruší děsivý rozhovor mezi Winnie a Nigelem, který Juno nechtěně zaslechne. Neměla by se nechat do ničeho zatáhnout. Opravdu neměla. Ale je to její šance napravit některé věci. A jestli si myslíte, že samotná Juno žádná tajemství nemá, pak jste se zmýlili i vy.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Vendeta

The Wrong Family, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Ve špatné rodině. Přihlašte se a napište ho.

Pletynka
26.10.2024 3 z 5

Za mě takový zlatý střed. Nenadchne, ale ani neurazí.

Lenča727
18.08.2024 2 z 5

(SPOILER) Mám moc ráda psychothrillery, ale tohle se mi opravdu nelíbilo, bezdomovkyně žijící v domě rodiny, která si tam pere, bere jim jídlo, šmejdí v pokojích a nikdo si jí nevšimne? To beru jako opravdovou fikci, které se snad ani v knížce nedá věřit. Vztahy mezi nikterak sympatickými postavami taky ne zrovna přesvědčivě vykresleny. Sem tam světlejší místo, ale je to jedna z knih, na kterou rychle zapomenu. No zkrátka nic moc. Naprosto souhlasím s Alnahu.

vklaskova
13.08.2024 3 z 5

(SPOILER) !SPOILER!
Velmi vleklý začátek (více jak polovina), celkem o ničem, člověk nevěděl, jakým směrem se to hodlá ubírat. A najednou v závěru tolik zvratů, mrtvol, akce. Až na pomalý start se to četlo dobře, v závěru mně chyběla konfrontace hlavní hrdinky s nálezy v jejím domě. Super téma, ze kterého se dalo vytěžit mnohem více.

Milovat a psát, Mezi psychopaty a další knižní novinky (16. týden)

17.04.2022

Kniha Ve špatné rodině v seznamech