Okamžik oběti přehled

Okamžik oběti
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/548413/bmid_vek-prizraku-okamzik-obeti.jpg 4 20 20

Jakou cenu má pravda? Leopold Pfeiffer si dospělý život příliš neužívá – právnická praxe ho nudí a zoufale touží po dobrodružství. Proto je nadšený, když se mu jednoho dne na prahu advokátní kanceláře objeví případ, který v sobě skrývá všechno, v co doufal: skandál, zakázanou lásku, a dokonce i vraždu. Když se však pustí do vyšetřování, pochopí, že nejde jen o odhalení vraha – ale i o život člověka, na kterém mu záleží ze všech nejvíc, a jeho vlastní budoucnost. Obojí může zachránit, jen pokud včas zjistí pravdu. Jenže co všechno pro ni bude muset obětovat? A bude mít dostatek odvahy, aby ji on sám přijal? Návyková detektivka s příměsí nadpřirozena a romantiky odehrávající se v historické Olomouci od oceňované autorky Lenky Poláčkové.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Okamžik oběti. Přihlašte se a napište ho.

ivca79
27.01.2025 4 z 5

(SPOILER) Opět trochu víc nadpřirozený příběh. Chvílemi dost brutální.
A strašně bych si přála aby byl i čtvrtý díl s Bertou

andrejci
19.01.2025 5 z 5

Poslední díl této úžasné série je za mnou. A já musím říct, že mě mrzí její konec.
Co se týše vzhlednu knihy tak tam není potřeba nic dodávat. To je prostě úžasné a krásné.
Na příběh Leopolda jsem byla moc zvědá. A musím říct, že mě jeho příběh dokonale překvapil. Popravdě nevím kde a jak začít.
Leopolda jsem si oblíbila na začátku celé série a líbil se mi jeho vývoj a jeho proměna. Co mě tedy trošku překvapilo byla jeho orientace, ale autorka to moc pěkně napsala a bylo zajímavé to pozorovat v 19. století.
Na vyštřování a tajemno jsme si sice museli počkat, ale potom to stálo za to. Opět se mi líbilo jak krásně popisovala místa a to zejména synagogu. Po tomto díle mě neskutečně mrzí, že již nestojí a nemám možnost ji navštívit.
V knížce je za mě hodně věcí k zamyšlení. Musím říct, že sice se pro mě asi jedná o nejslabší díl série, ale i tak to byla skvělá kniha.

lena.o.knihach
12.01.2025 3 z 5

Konečně jsme se dočkali příběhu Leopolda v hlavní roli. Já si tuto postavu oblíbila a moc se na ni těšila, ale trvalo mi docela dlouho, než jsem se začetla a ponořila do vyšetřování (na to jsme si museli chvíli počkat).

Nechyběla špetka nadpřirozena, romantická linka mě velmi příjemně překvapila, a to všechno je napsané krásným bohatým jazykem.

Jistě nikoho nepřekvapuje, že ani Okamžiku oběti není po vzhledové stránce co vytknout.
I když se mi závěrečný díl trilogie líbil ze všech nejméně, jako celek bych sérii určitě doporučila, protože vás zavede do historické Olomouce a není nad to navštívit místa z přečtené knihy.

Všechny příběhy jsou navíc velmi čtivé, doplněné o novinové články a další zajímavosti, díky kterým vás Věk přízraků, Hodina hromu a v neposlední řadě i Okamžik oběti bude bavit ještě víc.

Za knihu v rámci spolupráce mockrát děkuji @ya.ctu

Kniha Okamžik oběti v seznamech

v Mé knihovně28x