Mílový klub přehled

Mílový klub
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540101/bmid_milovy-klub.jpg 4 173 173

Větrné město série

1. díl >

Bez Zanderse si hokej v Chicagu už nikdo neumí přestavit. Zápasy tráví na trestné lavici a ze stadionu pokaždé odchází s jinou ženou. Stevie je letuška a se sportovci toho už zažila dost. Na palubě letadla však v téhle sezoně narazí na tu nejsamolibější hvězdu NHL a začne o všem pochybovat, i o rozhodnutí, že se už nikdy se sportovcem nezaplete. Jejich vzájemná nevraživost se postupně otupuje a Zanders už neví, jestli přivolává tu drzou letušku, aby jí znepříjemnil práci, nebo protože by od ní chtěl víc.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Mile high, 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mílový klub. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (36)

annora_cte
23.09.2024 4 z 5

Jak bych začala? Neměla jsem zrovna velká očekávání, anotace totiž zněla jako něco, co jsem četla už nespočetněkrát. A ano, je to taková klasika, která je ovšem okořeněna parádním humorem a velmi žhavými spicy scénkami.
Zanders i Stevie byli oba sympaťáci, i když k Zandersovi jsem si hledala cestu déle. Moc mi k tomu nepomáhalo oslovení kočička, jakože pardon, ale to mi vůbec hot nepřijde.
Kniha se moc hezky četla, ale zase nemůžu říct, že by mi díky tomu děj rychle utíkal. Četla jsem to docela dlouho, a to moc nemusím, když se u knihy takto zdržím. Každopádně ten humor a žhavé scény mi ten dlouhý čas pomáhali překonat.
Moc se mi líbilo, že kniha nebyla vyloženě zaměřena na milostný vztah hlavních postav, čehož jsem se trochu bála. Jak Stevie tak Zanders mají své ne zrovna lehké problémy, které jim poměrně komplikují život. Rodinné i kariérní. Bylo příjemné například sledovat Stevie a vývoj jejího charakteru. Mně osobně to docela pomohlo.
Na závěr: Byl to skvělý, zábavný a žhavý příběh, který se parádně četl, ale možná až zbytečně dlouhý.

Za poskytnutí knihy k recenzi v rámci #spoluprace děkuji @albatrosmedia

Tesset
20.09.2024 4 z 5

Ze začátku mě to moc nebavilo, ale pak jsem si postavy zamilovala a přečetla zbytek jedním dechem. I když je kniha poměrně obsáhlá, není zbytečně zdlouhavá. Jediné mínus vidím v tom, že se zbytečně dokola omílaly mindráky hlavních postav, ale jinak ok. Tam, kde jsou hokejisté a pejsci, to ani nemůže být špatné čtení.


Blanka29
19.09.2024 4 z 5

Miluji knížky o hokejistech, a pokud to nejsou zrovna andělé, tak ještě víc :) Asi je to poprvé, kdy jsem si oblíbila všechny postavy ( samozřejmě až na Ricka) a ubrala bych možná takových sto stran, kdy se nějak nic zásadního nedělo, jen se to točilo v kruzích, ale jinak super oddechovka :)

všechny komentáře

Související novinky (3)

10 nejčtenějších knih (září)

15.09.2024


Zkouška ohněm, Teorie lásky a další knižní novinky (35. týden)

25.08.2024


Pravidla hry, Léčebna a další knižní novinky (15. týden)

07.04.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mílový klub v seznamech

v Právě čtených18x
v Přečtených199x
ve Čtenářské výzvě6x
v Doporučených10x
v Knihotéce135x
v Chystám se číst182x
v Chci si koupit48x
v dalších seznamech2x