Vianoce na škótskom hrade přehled
Donna Ashcroft
Tridsaťročná Belle Albanyová sa počas týchto Vianoc cíti osamelo. Prešiel ďalší celý rok a jej život je... presne taký istý ako v decembri minulého roka. Túži po prežití zimného kúzla a po pravej láske, hoci sa už takmer vzdala nádeje, že ju niekedy nájde. Keď Belle na svojom čerešňovočervenom bicykli narazí do staršej Ediny, nie je to stretnutie, v aké dúfala. Okamžite však spozná stratený pohľad v Edininých modrých očiach a rozhodne sa, že pre obe zorganizuje nezabudnuteľné Vianoce plné koláčov a vareného vína s čarovnou atmosférou. No Belle nepočítala s tým, že Edinin dom je rozpadajúci sa škótsky hrad, a určite nečakala, že sa uprostred snehovej búrky objaví na prahu dverí jej príťažlivý, dávno stratený vnuk Jack Hamilton-Kirk. Je arogantný a panovačný a Belle je presvedčená, že má v pláne zničiť sviatočnú pohodu, na ktorej vytvorení tvrdo pracovala. Je to v podstate Grinch v ľudskej podobe, tak prečo sa jej srdce rozbúši vždy, keď sú v jednej miestnosti?... celý text
Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: 2024 , MetaforaOriginální název:
Christmas in the Scottish Highlands, 2021
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vianoce na škótskom hrade. Přihlašte se a napište ho.
Za mne krásná předvánoční romantika. Krásně se mi četlo, byla jsem vtažena do děje. Milé pohodovému čtení, při kterém se každý, kdo má rád dobré konce a vánoce, začne těšit na vánoce. Doporučuji.
Příjemné předvánoční čtení. Hned se vrhám na další várku romantiky s knihou Vánoce ve skotské vesničce.
Romantický útěk do zasněžené krajiny plné kouzel a lásky
20.10.2024
Oheň v těle, Hlubiny a další knižní novinky (42. týden)
13.10.2024
Román o jednom provoněném létě, které vše změní
23.06.2024
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Vianoce na škótskom hrade v seznamech
2023 | Vánoce na skotském hradě |
2024 | Když přeskočí jiskra |
2024 | Vánoce ve skotské vesničce |
Tohle byl takový jemný, něžný příběh.. Čekala jsem větší zápletku, víc dramatu, nějaké velké zvraty, ale nic.. Příběh poklidně plyne, nic moc extra se neděje.. Postavy mi nepřišly moc uvěřitelné, hlavně Bella, která by se pro každého rozdala.. Moc mě bavila ale Edina!
Kniha se ale četla pěkně. Je to takové hodně odpočinkové čtení.