Vianoce na škótskom hrade přehled

Vianoce na škótskom hrade
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/545479/bmid_vianoce-na-skotskom-hrade.jpg 4 279 279

Tridsaťročná Belle Albanyová sa počas týchto Vianoc cíti osamelo. Prešiel ďalší celý rok a jej život je... presne taký istý ako v decembri minulého roka. Túži po prežití zimného kúzla a po pravej láske, hoci sa už takmer vzdala nádeje, že ju niekedy nájde. Keď Belle na svojom čerešňovočervenom bicykli narazí do staršej Ediny, nie je to stretnutie, v aké dúfala. Okamžite však spozná stratený pohľad v Edininých modrých očiach a rozhodne sa, že pre obe zorganizuje nezabudnuteľné Vianoce plné koláčov a vareného vína s čarovnou atmosférou. No Belle nepočítala s tým, že Edinin dom je rozpadajúci sa škótsky hrad, a určite nečakala, že sa uprostred snehovej búrky objaví na prahu dverí jej príťažlivý, dávno stratený vnuk Jack Hamilton-Kirk. Je arogantný a panovačný a Belle je presvedčená, že má v pláne zničiť sviatočnú pohodu, na ktorej vytvorení tvrdo pracovala. Je to v podstate Grinch v ľudskej podobe, tak prečo sa jej srdce rozbúši vždy, keď sú v jednej miestnosti?... celý text

Toto vydání knihy ještě není v prodeji. Má být od 18.10.2024
Literatura světová Romány Pro ženy
Bude vydáno: , Metafora
Originální název:

Christmas in the Scottish Highlands, 2021


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vianoce na škótskom hrade. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (80)

Zonia0118
16.09.2024 5 z 5

Za mě nádherná kniha, která se odehrává v zimě a v okolí Vánoc. Příběh byl uvěřitelný, nebylo to přeslazené a působilo to reálně. Opravdu parádní příběh. Knihu jsem si užila, stejně jako knihu Když přeskočí jiskra od stejné autorky. Mohu jen doporučit.

TheMelorry
23.07.2024 5 z 5

Číst vánoční příběh v létě není obvyklé, ale já to udělala a nelituji. Od začátku jsem se začetla a příběh se mi vážně moc líbil. Předvánoční atmosféra, skvělé postavy, pozitivní energie, romantika, mezilidské vztahy... to vše a mnohem víc jsem v knize našla a čtení bylo jako pohlazení po duši.
Kniha je doporučována Julii Caplinovou, kterou mám moc ráda a myslím, že tahle kniha je na podobné vlně jako její knihy. Rozhodně stojí za přečtení.


Kuci12
08.07.2024 4 z 5

Ano venku je červenec a horko, takže vůbec nevadilo schladit se na kopcích Skotské Vysočiny a přečíst si Vánoční pohádku. Bylo to milé a nebylo to přeslazené, ideální nejen Vánoční čtení.
"Když si člověk neřekne o to, co potřebuje, nedostane to."

všechny komentáře

Související novinky (5)

Román o jednom provoněném létě, které vše změní

23.06.2024


10 nejprodávanějších eknih (prosinec)

19.01.2024


Žebříček 10 nejčtenějších knih (prosinec)

15.12.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vianoce na škótskom hrade v seznamech

v Právě čtených6x
v Přečtených360x
ve Čtenářské výzvě65x
v Doporučených8x
v Knihotéce210x
v Chystám se číst277x
v Chci si koupit81x
v dalších seznamech5x