Vinice ve Francii přehled

Vinice ve Francii
https://www.databazeknih.cz/img/books/53_/539366/bmid_vinice-ve-francii.jpg 4 658 658

Vychutnejte si pravé šampaňské a máslové croissanty podávané s proslulým francouzským šarmem. Hattie má zlomené srdce a cítí se mizerně. Když se jí naskytne příležitost pracovat dva měsíce na krásném sídle v oblasti Champagne, neváhá ani vteřinu a koupí letenky rychleji, než vyletí zátka z lahve šampaňského. Příprava velkolepého obřadu její sestřenice Gabby pro ni představuje šanci vypracovat se z pouhé asistentky na vyhledávanou organizátorku svateb. Proto se rozhodne zapomenout na trable s láskou a napnout všechny síly k uspořádání pohádkového dne. Nepočítala ovšem s jednou maličkostí… S úžasným Lucem, který neustále rozptyluje její pozornost. Podnikají spolu výlety po okolí, navštěvují místní trhy s delikatesami a užívají si pikniky mezi řádky vinné révy. Možná za to můžou bublinky, možná Lucovo kouzlo, ale Hattie začne přemýšlet, jestli jde jen o chvilkové poblouznění, nebo snad o něco víc...... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: audiokniha , Grada
Originální název:

The French Chateau Dream , 2023


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vinice ve Francii. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (149)

ivousekk
dnes 4 z 5

Prijemna letni jednohubka. Naprosto vypnete a jen si uzivate popisy francouzskeho venkova, jidla, zivotniho stylu. Skoda, ze tam nebylo aspon teochu drama, vse to az moc snadno a lehce plynulo. Ale ucel to plni, to je hlavni.

trynitrix
26.06.2024 5 z 5

Ze začátku jsem nebyla schopná se orientovat ve jménech kdo je kdo a pak se to rozjelo moc pěkný příběh tady mě kniha donutila některé věci si vyhledat hlavně francouzská jídla. Tady by se mi i líbil příběh po.


Sabča92
25.06.2024 5 z 5

Moje tuším pátá Caplinka, která se odehrává na romantickém zámečku chateu Saint Martin. Tato kniha se stává jednou z mých nejoblíbenějších ze série Romantické útěky.

Poprvé jsem se pustila do Romantických útěků v audiopodobě a musím říct, že jsem si přednes Veroniky Lazorčákové naprosto zamilovala. Perfektní interpretace, francouzský přízvuk se mi zalíbily natolik, že mám chuť dát si re-watching již přečtených dílů z této série právě v jejím podání.

Možná je to slunnou Francií, prostředím zámečku, šampaňským a nebo okouzlujícím hlavním hrdinou Lucem, který si nezískal pouze srdce hlavní hrdinky, ale i to mé. Už jen první setkání, kdy mu Hattie spadne do náručí je sice velké klišé, ale musím se přiznat, že na mě funguje skvěle.

Jak jsme u Julie zvyklí, kromě něžné romantiky autorka servíruje celou řadu delikates, po kterých bychom všichni ihned sáhli. Hlavní hrdinka je milá, přátelská a rozdala by se pro ostatní. Má zlomené srdce a tak se naplno ponořuje do práce. Připravuje pro svou sestřenici svatbu snů a přitom prožívá i milostné vzplanutí. Její život není pohádka, o to víc je pro ni nové prostředí přímo snové.

Nechte se okouzlit slunnou Francií, zajděte si do pekárny pro křupavé croiisanty a zamilujte se společně s hlavními hrdiny.

všechny komentáře

Související novinky (14)

10 nejprodávanějších eknih (prosinec)

19.01.2024


Žebříček nejprodávanějších knih (49. týden)

20.12.2023


Žebříček 10 nejčtenějších knih (prosinec)

15.12.2023

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Vinice ve Francii v seznamech

v Právě čtených30x
v Přečtených915x
ve Čtenářské výzvě242x
v Doporučených21x
v Knihotéce387x
v Chystám se číst365x
v Chci si koupit136x
v dalších seznamech6x