Vražda v rodině přehled
Cara Hunter
Jedno tělo, šest odborníků. Dokážete vyřešit případ dřív než oni? V říjnu 2003, když bylo Guyi Howardovi deset let, byl jeho nevlastní otec Luke Ryder nalezen mrtvý na zahradě rodinného domu v luxusní londýnské čtvrti. Navzdory dlouhému vyšetřování, jemuž se u britských bezpečnostních složek dostalo jasné priority, nebylo nikdy vzneseno žádné obvinění a případ zůstal nevyřešen. Nyní budou tajemství odhalena — a to doslova v přímém přenosu. Skupina odborníků znovu prozkoumá důkazy v true crime pořadu Nechvalně proslulí a stopy začnou vyplouvat na povrch.... celý text
Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: 2024 , HostOriginální název:
Murder in the Family, 2023
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vražda v rodině. Přihlašte se a napište ho.
Musím říct, že jsem se na další knihu od Cary H. hodně těšila a po počátečních rozpacích jsem se přece jenom začetla. Prvotně mi vůbec nesedl styl “studiového vyprávění a také se mi motaly postavy, protože pojďme si říct, není jich tu zrovna málo. Ale jako pozitivní hodnotím představení všech účinkujících na začátku a přiznávám, že jsem se k němu několikrát vrátila.
Potom už děj hezky plyne a na povrch vyplouvá spousta neznámých. Na jednu stranu je v příběhu možná až moc nepravděpodobných náhod, ale vlastně díky tomu má kniha spád a vy máte tendenci číst a nepřestávat až se nedozvíte výsledek, který je možná taky trošku přes čáru, ale za mě super rozuzlení.
Kniha je jiná a přece vůbec ne špatná :-)
Šílenství v nás, Mrazivá smrt a další knižní novinky (44. týden)
27.10.2024
Kniha Vražda v rodině v seznamech
2018 | Někdo blízký |
2019 | V temnotě |
2020 | Není úniku |
2021 | Takový hněv |
2022 | Celá pravda |
True crime dokumenty ráda sleduji, takže když jsem si přečetla anotaci, věděla jsem, že po této knize musím hned sáhnout. A četlo se mi to velmi dobře, před očima mi letěl celý příběh, spolu s experty jsem odhalovala dávný zločin. Bylo tam několik překvapivých momentů a na pachatele jsem měla jiný tip (kousek vedle :) ) .
Líbilo se mi to, ale je mi jasné, že tento typ vyprávění nesedne každému.