Všední hřích přehled
Honoré de Balzac
Popis knihy zde zatím bohužel není...
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Všední hřích. Přihlašte se a napište ho.
21.02.2017
krátké lehké povídky, žádná nemravnost, prostě všední hříchy všedních lidí. Krátké, lehké, svěží a mravné :)
Kniha Všední hřích v seznamech
2006 | Otec Goriot |
1985 | Lesk a bída kurtizán |
1953 | Evženie Grandetová |
1955 | Ztracené iluse |
1974 | Sestřenice Běta |
Sedím si tu a přemejšlím co bych k tomu řek a jsem trošku rozpolcenej. Jako na tu dobu, ve který to vzniklo je to asi trošku ostřejší, ale moc se tam toho nestalo. Jako jó, ta buchta byla počestná a ani nevěděla, že děti nenosí čáp. Vzala si starýho papriku, kterej všechnu svojí munici vystřílel už dávno a teď už z něj vychází jenom moč a pak už jenom to horší. Co by z něj mělo vyjít ve skutečnosti zjistila omylem. Nekoukala na pornhub, ten ještě nebyl, a tak náhodou při procházce viděla v lese, jak se tam klátí něco jinýho, než třeba stromy ve větru. No a hned po tomhle zážitku jí začla svrbět a snažila se z papriky něco vyždímat. Bohužel marně.
Celej ten hřích je o tom, že na sebe nechala po nezdaru s paprikou spadnout jednoho slouhu. A teď jsem tady možná vykecal ten hřích, kterej úplně všední. Já si myslím, že to všechno chtěla jenom šikovně zařídit.
Kdo by chtěl vědět něco víc o tom, jak na ní upadl, jak dlouho do ní bušil a kolik toho v něm bylo, ať si radši otevře třeba Justýnu a její prokletí. Kdo radši audio, nebo video, tak Pornhub. Tam je o životě úplně všechno Tečka