Vůně koření přehled
Zdeněk Žáček
Po stručné historii koření následuje popis 64 druhů koření, jehož se dnes v kuchyni používá. U každého druhu je zpráva o prvním výskytu, místu původu a rozšíření, botanické zařazení, způsob pěstování, sklízení a vhodnost použití.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vůně koření. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Vůně koření v seznamech
v Přečtených | 3x |
v Knihotéce | 15x |
v Chystám se číst | 2x |
v Chci si koupit | 1x |
Autorovy další knížky
1981 | Vůně koření |
1962 | Zajímavě o kávě, čaji a kakau |
1981 | Nad šálkem plným vůně |
1981 | Plody dalekých krajů |
1978 | Záruční lhůty potravinářských výrobků a péče o jakost zboží |