Vznešenost lovu a kuchařského umění : 165 receptů : zvěřinová kuchařka přehled
Jaroslav Slavíček
nehodnoceno
Nabízíme vám pohled do zákulisí kuchařského umění od dob antických až po dnešek, se zvláštním zřetelem na pokrmy ze zvěřiny. Celkem 165 receptů i netradiční přípravu zvěřiny.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Vznešenost lovu a kuchařského umění : 165 receptů : zvěřinová kuchařka. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Vznešenost lovu a kuchařského umění : 165 receptů : zvěřinová kuchařka v seznamech
v Chci si koupit | 1x |