Vznešenost lovu a kuchařského umění : 165 receptů : zvěřinová kuchařka podobné
Jaroslav Slavíček
Nabízíme vám pohled do zákulisí kuchařského umění od dob antických až po dnešek, se zvláštním zřetelem na pokrmy ze zvěřiny. Celkem 165 receptů i netradiční přípravu zvěřiny.
Podobné knihy (4)
Zvěřinové hody Jana TetíkováBrožovaná kuchařka obsahuje řadu receptů na kuchyňskou úpravu zvěřiny. V úvodu knihy najdeme krátkou stať o myslivecké tradici a myslivecké latině. Nechybí ani popis spárkaté, srstnaté a pernaté zvěře i popis kuchání, z... více
100 a 1 zvěřinových jídel Drahomíra Peukertová
Publikace zahrnuje nejen předpisy na teplá a studená jídla ze zvěřiny, ale i recepty na přílohy, omáčky a saláty, vhodné ke zvěřině. více
Zvěřina do naší kuchyně Antonín Nestával
Množství kuchařských předpisů, i méně obvyklých, uvedených kalendářem o odstřelu, hájení a době výskytu různych druhů zvěřiny na trhu. více
Zvěřina, recepty na rychlé pokrmy kolektiv autorů
Lahůdky, tradiční recepty, malé i velké pečeně, úprava, popisy, kuchyňské pomůcky a technika více
Autorovy knížky
2008 | Vznešenost lovu a kuchařského umění : 165 receptů : zvěřinová kuchařka |