Zabíječ čarodějnic přehled

Zabíječ čarodějnic
https://www.databazeknih.cz/img/books/49_/497140/mid_zabijec-carodejnic-sbr-497140.jpg 4 26 26

Lovec čarodějnic Mathias Thulmann pokračuje ve svém pátrání po bezbožné knize Das Buch die Unholden. Když jej s jeho pomocníkem Strengem cesta zavede do podivného města uprostřed ničeho, mají za to, že dorazili do cíle. Ale pokud chce Thulmann, kterému jsou v patách odporní skaveni a mocný nekromant, uniknout, musí se rozhodnout – odváží se použít zlou moc ukrytou v knize, aby zvítězil? Třetí a poslední kniha ze série Mathias Thulmann z ponurého světa Warhammeru.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Polaris

Witch Killer, 2006

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zabíječ čarodějnic. Přihlašte se a napište ho.

BigFous
08.05.2024 4 z 5

No autor udělal chybu, že nějaké linky už nenechal být a pořád v nich pokračoval. Lovec čarodějnic pořád pátrá po grimoáru který teď vlastní skaveni se kterými je spolčen jeho "úhlavní nepřítel" kterého pronásleduje už nějaký ten pátek.. Tahle hlavní linka je fajn a hezky se čte, ale pak se vrátí k postavám,kde jejich potenciál vyčerpal už v první respektive v druhé knize a ty děj neskutečně brzdí, nudí a nakonec mají na příběh nulový vliv. Úplně k ničemu.. Přitom v druhém dílu měli vcelku uspokojivý konec.. No závěr je takový nijaký,jako by si připravoval půdu pro další díl což by mi sice nevadilo, ale rozhodně ne se stejným příběhem a už vůbec ne znovu se stejným osazenstvem.. Neumím si představit že by přeživší někam posunul, ale naopak si myslím, že by kvalita šla nekompromisně dolů... Přes to všechno se kniha četla velmi dobře a naštěstí ty nudné postavy (nechci psát spoiler jaké) maj tak málo prostoru, že se to přežít dá ... Většina knihy je kvalitní s dost fanatismem a surovostí a snížit to o dvě hvězdy si určitě nezasluhuje

adevr
01.12.2023 4 z 5

Skvělá série, jen to ,,zakončení" ...

MichalMartinka
02.03.2023 4 z 5

Tak jsem se dostali do finále. (I když no...) Tam kde skončil druhý díl, tak třetí pěkně akčně navazuje. Pořád je to pěkné, dynamické čtení, které se pořád drží toho předešlého tempa. Závěr povedený a epilog slibuje pokračování. Ale kdy? Až výjde budu první kdo si ho přečtě. Celkové hodnocení série **** :)

Hotel Ville a další knižní novinky (26. týden)

26.06.2022

Kniha Zabíječ čarodějnic v seznamech