Malekithova zhouba přehled

Malekithova zhouba
https://www.databazeknih.cz/img/books/42_/426858/bmid_malekithova-zhouba-Tnd-426858.jpeg 4 39 39

Když se temní elfové z Naggarothu a jejich démoničtí spojenci přeženou Ulthuanem, nezbývá Tyrionovi a Teclisovi nic jiného, než bránit svou domovinu. Tyrion s Věčnou královnou jsou na útěku v lesích Avelornu a zoufale se snaží vyhnout svým druchijským pronásledovatelům. Teclis spěchá bratrovi na pomoc a když se pak střetnou vznešení elfové se svými nepřáteli na Finuvalské pláni, jsou obě dvojčata připravena čelit svému osudu. Třetí závěrečná část trilogie Tyrion a Teclis ze světa Warhammeru.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Polaris

Bane of Malekith, 2013

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Malekithova zhouba. Přihlašte se a napište ho.

Predator3313
29.03.2024 4 z 5

(SPOILER) Konečně se Teclis dostává do hlavního děje a zjišťuje, že masakrovat temné elfy, je vlastně docela zábava.
Dle očekávání zachrání bráchu i celý svět....
Četlo se to dobře, byla to oddechovka ale plná krve a války.
Vsuvky s Caledorem a Smrti se mi moc líbily.
Jen ten konec byl až moc otevřený.
Dobro zvítězilo ale spíš jen dočasně a NKari stejně jako Malekith jen zmizely, ale múzou se vrátit...takže žádné velké konečně vítězství se nekonalo

Panpalapax
28.01.2023 3 z 5

Celkem dobře napsaný závěr trilogie. Ale pro mě fantasy klišé bez momentů překvapení. Četl jsem to jako popis děje a snadno jsem domýšlel, co bude následovat. Tím nemíním, že je to špatná kniha, jen bez výraznější originality.

Ereniss
06.01.2023 3 z 5

Jakožto člověku nepolíbeného světem Warhammer se to četlo hezky, ale tento díl byl opravdu roztahaný. 200 stran utíkají lesem a potom bum bum a vyřešeno. Nicméně i přes moje průměrné hodnocení jsem zvědavá na další autorovy knihy a ráda bych se vrhla na sérii Gotrek a Felix.

Knižní novinky (35. týden)

23.08.2020

Kniha Malekithova zhouba v seznamech