Wildfire: Ako lesný požiar přehled

Wildfire: Ako lesný požiar
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/546219/bmid_wildfire-ako-lesny-poziar.jpg 4 125 125

Maple Hills série

< 2. díl

Študenti z Maple Hills Russ Callaghan a Aurora Robertsová sa stretnú na večierku na oslavu konca školského roka, ktorý sa skončí nocou vášne. Aurora, ktorá nerada naťahuje takéto záležitosti (ani od mužov veľa neočakáva), sa vytratí skôr, ako sa Russ stihne opýtať na celé jej meno. Predstavte si ich prekvapenie, keď na seba narazia v prvý deň letného tábora, v ktorom majú obaja robiť inštruktorov a dúfajú, že prácou počas leta uniknú svojmu komplikovanému životu doma. Russ vie, že porušenie prísneho pravidla tábora "žiadne vzťahy medzi zamestnancami" ho prinúti vrátiť sa do Maple Hills ešte pred koncom leta, ale nanešťastie pre neho, Aurora sa nikdy veľmi nestarala o pravidlá. Naučia sa títo dvaja pokojne bývať jeden vedľa druhého? Alebo ich jediná spoločná noc vyvolala oheň, ktorý sa nedá uhasiť?... celý text

Literatura světová Romány Pro ženy
Vydáno: , Pandora

Wildfire, 2023

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Wildfire: Ako lesný požiar. Přihlašte se a napište ho.

stojinek
včera 2 z 5

Romantická kniha, která si své čtenáře určitě najde, ale já mezi ně nepatřím.
Děj mě nijak zvlášť nezaujal, byť se tam řešila i těžká rodinna témata. Sexuální hrátky obou hlavních postav byly popsány celkem detailně a kdo má tento žánr rád, určitě bude spokojen.

Anna195
10.01.2025 5 z 5

Asi pôjdem proti prúdu, ale mne sa toto ešte viac páčilo ako Icebreaker, tu ma Aurora a Russ úplne pohltili. Ak milujete letné tábory, priateľstvá, ktoré trvajú večne, množstvo emócií, ktoré budete prežívať s našimi postavami, tak smelo do toho.

Russ a Aurora sa môžu zdať rozdielny, ale obaja sa spolu krásne dopĺňali, pomáhali si a boli jeden pre druhého oporou. Čo malo byť len jedna noc, tak z toho vznikol tento láskyplný príbeh. Veľmi sa mi páčilo prostredie tábora, bolo to niečo iné, plné smiechu, radosti a priateľstiev, ktoré Russ aj Aurora potrebovali.

Toto nie je iba klasická romantika z vysokej školy, ale Aurora aj Russ odhaľujú svoje traumy, svoje emócie, otvárajú sa jeden druhému a vidíte ich veľké ťažkosti s rodinou. Toto všetko som prežívala s nimi. Začínam milovať viac a viac tých dobrých knižných chalanov, jedným z nich je Russ (muffin), on je zlatíčko a zaslúžil si milión objatí za to, čo všetko musel zažiť a Aurora tiež. Ich skutočné city vyplávajú na povrch pomaličky, postupne sa spoznávajú a zisťujú, kto skutočne sú. Russ je jednoducho prototyp skvelého chalana, ktorý si zaslúži oporu, ktorou mu je práve Aurora. Obaja majú toho na pleciach naložené veľa, ale spolu zbúrajú všetko. Ich príbeh je krásny a priam skutočný. Možno sa vám bude zdať, že v príbehu chýba nejaká tá dráma, ale mne sa naopak páčilo, ako vedeli spolu krok po kroku riešiť dané udalosti.

Zároveň milujem všetky tie priateľstvá z Maple Hills, počas čítania zistíte, že medzi nimi sú rozhodne tie skutočné priateľstvá.

Inak vizuál knihy nemám slov, toto je skvost v mojej knižnici. Robíte svelú prácu.

Tesset
10.01.2025 4 z 5

Super oddechovka z prostředí letního tábora. Russ byl zlatíčko a nešlo si ho nezamilovat. Aurora, přiznám se, mi příliš sympatická nebyla. Jak tam i bylo řečeno často se předváděla, aby získala pozornost, což mi trošku vadilo. Ale zaseje potřeba vzít v úvahu to, že se jedná o new adult, nejsou to tedy ještě úplně dospělí a spíš na dospélácky život musí přijít.

Čtu to s dost velkým odstupem od prvního dílu, takže si to úplně nepamatuju, ale musím říct, že ten druhý je stejně dobrý ne-li lepší. Já jsem se bavila. Přijde fajn kombinace pohodového čtení s hlubšími problémy, které ale nezabírají tu hlavní část a nedostanou nás do depky.

Náměsíčník, Ztracená koruna a další knižní novinky (48. týden)

24.11.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (42. týden)

24.10.2024

Žebříček nejprodávanějších knih (41. týden)

17.10.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Wildfire: Ako lesný požiar v seznamech

v Mé knihovně157x