Mílový klub přehled

Mílový klub
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540101/bmid_milovy-klub.jpg 4 359 359

Bez Zanderse si hokej v Chicagu už nikdo neumí přestavit. Zápasy tráví na trestné lavici a ze stadionu pokaždé odchází s jinou ženou. Stevie je letuška a se sportovci toho už zažila dost. Na palubě letadla však v téhle sezoně narazí na tu nejsamolibější hvězdu NHL a začne o všem pochybovat, i o rozhodnutí, že se už nikdy se sportovcem nezaplete. Jejich vzájemná nevraživost se postupně otupuje a Zanders už neví, jestli přivolává tu drzou letušku, aby jí znepříjemnil práci, nebo protože by od ní chtěl víc.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet

Mile high, 2022

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mílový klub. Přihlašte se a napište ho.

Aires
11.01.2025 3.5 z 5

Mílový klub občas připomíná zatraceně dlouhý let bez možnosti vystoupit. Chemie a romantika mezi hlavními postavami funguje a oba jsou ve skutečnosti zlatíčka s dobrým srdcem. Zajímavé bylo i prostředí. Mělo to nápad, charisma a v podstatě mě to bavilo. Jenže ta délka knihy a neustále se opakujicí informace mi nakonec vadily. O tom, že má Stevie silná stehna a křivky jako kombajn (jak se dokonce vyjádřil Zanders), jsem slyšela snad tisíckrát. Nápodobně i o tom, že Zanders má tlustou kládu. V obou případech už chybějí snad jen přesné centimetry...Stejně tak i závěrečný usmiřovací sex už mi přišel nějak navíc a stačil by normální konec. Kdyby kniha byla o pár kapitol kratší, jen by jí to prospělo. Přesto, pokud máte rádi vztahové peripetie a nevadí vám číst několik dní o tom samém, račte nastoupit na palubu!

Pája699
09.01.2025 5 z 5

Tak tohle byl skvělý tah na branku a do oblak :-)
Za mě neskutečný příběh! Já jsem nadšená a rozplývám se ještě teď.

Se Stevie se vznášíte v oblacích a ve psím útulku. Tahle osoba si mě neskutečně získala. Jsem ráda, že neztvárňovala kdejakou nadutou modelínu a byla to prostě normální holka s pár kily navíc. Ze začátku s nízkým sebevědomí, ale nakonec všem vytře zrak a povznese se nad tím a začne mít ráda sebe samou.
Každý by se měl mít rád, každý je originál!

Pak trošku tvrdě přistanete na led nabušeného obránce NHL. Zanders je hokejová ikona se svými démony z minulosti. Pro fanoušky idol a zlobivý hoch, který vymetá večírky a každý zápas odchází s jinou ženou. Ve skutečnosti je ale vše jinak….. Nejlepší přítel Maddison a jeho žena Logan s úžasnými dětmi. Nejlepší přátelé, kteří při vás stojí za každých okolností. Je to rodina!

Pro někoho 568 stran moc, pro mě málo :-D Mě se ten vývoj osobní i životní linky právě líbil jak se vyvíjel. Nebylo to uspěchané.

Prostě pro mě Vee a Zee.

O matce a Richovi se raději nebudu vyjadřovat – oba dva dostali to, co si zasloužili.
Za to usmíření s otcem mě chytlo za srdce a dostalo!

Všechny postavy si zamilujete, včetně dobrmanky Rosie.
Jejich příběh se mi v hlavně promítal jak film. Jako bych v Chicagu byla s nimi :-)

Neskutečně se těším na příběh bráchy Ryana.

Senza Jenka
07.01.2025 4 z 5

Mělo to spád i duši, moc mě bavilo číst, jak se postupně sbližují. Dramatická část byla celkem nasnadě, nic originálního, ale budiž. Za sladkobolný až patetický závěr ubírám na hodnocení. To mohla autorka odlehčit. Jinak super kniha.

10 nejprodávanějších eknih (září)

11.10.2024

10 nejčtenějších knih (září)

15.09.2024

Zkouška ohněm, Teorie lásky a další knižní novinky (35. týden)

25.08.2024

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Kniha Mílový klub v seznamech

v Mé knihovně188x