Mílový klub přehled

Mílový klub
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540101/bmid_milovy-klub.jpg 4 139 139

Windy City série

1. díl

Bez Zanderse si hokej v Chicagu už nikdo neumí přestavit. Zápasy tráví na trestné lavici a ze stadionu pokaždé odchází s jinou ženou. Stevie je letuška a se sportovci toho už zažila dost. Na palubě letadla však v téhle sezoně narazí na tu nejsamolibější hvězdu NHL a začne o všem pochybovat, i o rozhodnutí, že se už nikdy se sportovcem nezaplete. Jejich vzájemná nevraživost se postupně otupuje a Zanders už neví, jestli přivolává tu drzou letušku, aby jí znepříjemnil práci, nebo protože by od ní chtěl víc.... celý text

Literatura světová Pro ženy Erotika
Vydáno: , Baronet
Originální název:

Mile high, 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Mílový klub. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (33)

alzbeta4340
předevčírem 4 z 5

Hezké oddechové čtení, i když hokeje bylo celkem málo. Zato spousta dohadování, žhavých scén a nebo naopak zbytečných pochybností. Hvězdičku navíc dávám za dobrmanku Rosie.

Njangu
15.09.2024 5 z 5

Možná těch 500 stran bylo trošku moc. Začínám negativem, abych se mohla posunout ke kladům.
Četlo se to téměř samo, příběh byl povedený akorát uprostřed bych ubrala na té omáčce ;) tam jí bylo trošku zbytečně moc.
Nicméně určitě jsem si oblíbila další novou autorku a těším se na další díl. Dávám plný počet hvězdiček, přestože mám malé výhrady. A to z toho důvodu, že s množstvím přečtených knih v tomto žánru mě už máloco dost zaujme a tohle to splnilo i přes malý nedostatek.


MAU256
14.09.2024 5 z 5

On je hokejový hráč, který po každém zápase odchází z jinou ženou. Je to jeho image, kterou se kvůli svému agentovi snaží stále udržovat. A poslední dobou je to pro něj stále náročnější, protože už mu takový život nestačí, chtěl by mít to, co má jeho nejlepší kamarád. Jenže dovolí si vůbec, aby ho někdo miloval?

Ona je letuška, která si zrovna z něj na zadek tedy nesedne. Ale je tomu skutečně tak? Pozná jeho skutečné já, do kterého se zamiluje, ale bude jejímu vyznání věřit? A až nakonec uvěří, nebude pro ně už pozdě?

No upřímně, měla jsem obavy z tolika stránek, ale nakonec? Hned od první stránky jsem se začetla, skvěle jsem se bavila a najednou zjišťuji, že jsem na posledních stránkách. Určitě doporučuji a těším se na další díla této autorky, která nyní putuje do mých oblíbených.

všechny komentáře

Související novinky (3)

10 nejčtenějších knih (září)

15.09.2024


Zkouška ohněm, Teorie lásky a další knižní novinky (35. týden)

25.08.2024


Pravidla hry, Léčebna a další knižní novinky (15. týden)

07.04.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Mílový klub v seznamech

v Právě čtených18x
v Přečtených166x
ve Čtenářské výzvě4x
v Doporučených9x
v Knihotéce127x
v Chystám se číst175x
v Chci si koupit49x
v dalších seznamech2x