Záblesk v temnote přehled

Záblesk v temnote
https://www.databazeknih.cz/img/books/50_/501554/bmid_zablesk-v-temnote-weW-501554.jpg 4 192 192

Keď mala Chloe Davisová dvanásť rokov, z malého mestečka v Louisiane zmizlo šesť dospievajúcich dievčat. Koncom leta sa k zločinom priznal jej otec a dostal doživotný trest. Chloe a ostatní členovia rodiny tak čelili krutej pravde, no napriek nepríjemným následkom museli žiť ďalej. O dvadsať rokov neskôr pracuje Chloe ako psychologička v Baton Rouge a pripravuje sa na svoju svadbu. Pokoj a šťastie, o ktoré roky tvrdo bojovala, má zdanlivo konečne nadosah. Škrie ju však pocit, že nemá pod kontrolou vlastný život, podobne ako jej pacienti v dospievajúcom veku. Odrazu zmizne jedno miestne dievča, potom ďalšie a spomienky na hrozivé leto z jej detstva sú späť. Je to iba paranoja, že Chloe vidí neexistujúcu paralelu s minulosťou, alebo druhý raz v živote odhalí vraha? Strhujúci debut Stacy Willingham je až do posledného riadka plný prekvapení, napätia a nezodpovedaných otázok. Jednotlivé súvislosti tak ostávajú záhadou do absolútneho konca.... celý text

Literatura světová Thrillery
Vydáno: , Motýľ
Originální název:

A Flicker in the Dark, 2022


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Záblesk v temnote. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (44)

Kattari02
05.09.2024 4 z 5

V celkovém zhodnocení taková letní oddechovka. Neurazí, nenadchne. I tak doporučuji.

sarka0168
30.07.2024 1 z 5

Něco tak rozvleklého a ukecaného se jen tak nevidí... A předvídatelného. Jestli někoho baví nekonečné popisy pocitů plus zbytečné retrospektivy, do toho - a navíc je to víc psychologie a Xanaxu než detektivky.


boeink
24.03.2024 5 z 5

Hodně mi to připomínalo Za zamčenými dveřmi, knihu, kterou jsem shodou okolností četla nedávno, ale tato vznikla dříve, takže pokud někdo opisoval, byla to Freida. Shodných prvků tam bylo víc než dost.Tahle kniha byla ale podle mého názoru promyšlenější a propracovanější, postavy mnohem plastičtěji vykreslené, uvěřitelnější.
Moje teorie o vrahovi byla opět těsně vedle, ale hezky to celé do sebe zapadlo, takže jsem spokojená. Akorát happyend tedy na konci žádný není.

všechny komentáře

Související novinky (2)

Most sebevrahů, Jelení vršek a další knižní novinky (47. týden)

20.11.2022


Vychází Jenom nestvůra, Jako stín a další knižní novinky (40. týden)

02.10.2022


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Záblesk v temnote v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených231x
ve Čtenářské výzvě46x
v Doporučených8x
v Knihotéce145x
v Chystám se číst179x
v Chci si koupit46x
v dalších seznamech6x