Psí zima přehled

Psí zima
https://www.databazeknih.cz/img/books/21_/211395/bmid_psi-zima-211395.jpg 4 277 277

Zaklínačka Lota série

< 2. díl >

Divoká Lota, zakázaná láska, boj na život a na smrt – v první knize zaklínačského cyklu Krásný kultivovaný muž a žena, která žije jen rvačkami a miliskováním po hospodách? Vampýr a zaklínačka – lovkyně nestvůr? Touha si nevybírá a Lota s Urianem se jako Julie a Romeo fantaskního světa vyrovnávají s nenávistí svých soukmenovců, intrikami i rozdílností povah.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Psí zima. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (42)

petrulka
15.04.2024 5 z 5

Toto pro mě bylo překvapením roku a to velmi příjemným. Drsné, přímočaré, žádné mazlení se s čtenářem. Ženské hrdinky mají často tendenci rozčilovat svojí povahou, ne tak Lota. Je naprosto vyjímečná, tvrdá na sebe i na lidi kolem sebe, přesto se v ní dá tušit i citlivka. Nicméně je obalená tak tvrdou krustou "krutopřísný drsňačky", že takhle její skrytá stránka povahy jen tu a tam maličko vykoukne na svět. V těch všech potocích krve se dá najít i spousta vtipných pasáží, kde se člověk opravdu zasměje. Torge je druhá postava k zamilování, Urian nijak zvlášť nezaujal, Enno naopak. Skvěle napsaná postava šílence, na kterého se moc těším v dalším díle.

Andrea81
22.02.2024 2 z 5

Toto mě tedy neoslovilo.


obedova.pauza
10.10.2023

Příběh o zaklínačce Lotě a jejím vampýrském milenci Urianovi.
Za sebe mám ráda většinu knih od Petry Neomillnerové... její hlavní hrdinky jsou upřímné surové ženské, které si na nic nehrají a rozhodně se nebojí "umazat" si ruce. Takže pokud máte rádi české fantasy, zkuste dát Lotě šanci.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Psí zima v seznamech

v Právě čtených5x
v Přečtených387x
ve Čtenářské výzvě33x
v Doporučených25x
v Knihotéce178x
v Chystám se číst52x
v Chci si koupit19x
v dalších seznamech5x