Zápal - skrytý zabijak přehled

Zápal - skrytý zabijak
https://www.databazeknih.cz/img/books/36_/366356/mid_zapal-skryty-zabijak-eMO-366356.jpg 4 70 70

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zápal - skrytý zabijak. Přihlašte se a napište ho.

Elea
14.07.2024 3 z 5

Hodně poučná kniha, ale přece jen pouze shrnuje autorovy názory na zdravou stravu uvedené v jeho jiných knihách.

Iki1
20.05.2022 3 z 5

Kniha je jakýmsi sumářem celostního přístupu k problémům těla. Většina poznatků zde uvedených je všeobecně známá, nejedná se o žádné radikální objevy. Fakt je, že každý z nás musíme o své tělo pečovat odpovídajícím způsobem. Výhrady mám u kategorických autorových soudů, které by rozhodně měly být podepřeny minimálně odkazy na zdroje. Jako příklad je možno uvést autorovy výhrady proti ohřevu potravin v mikrovlnce, či nevhodnosti použití mobilů a elektronických zařízení. Tady je možné sledovat různá vlákna diskusí s naprosto odlišnými závěry.

Lucie131313
03.04.2022 4 z 5

Inspirativní čtení. Pana doktora Freje si vážím a mám moc ráda jeho knížky. Jen s tvrzením, že maso patří mezi protizánětlivé potraviny prostě nelze souhlasit... :-))

Kniha Zápal - skrytý zabijak v seznamech