Zátah na ďábla přehled
Richard Lourie
Pojednává o životě, dopadení, výsleších i obětech masového vraha a kanibala Čikatila.
Literatura světová Literatura faktu
Vydáno: 1993 , Studio dobré nálady - nakladatelství KreditOriginální název:
Hunting the Devil, 1993
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zátah na ďábla. Přihlašte se a napište ho.
![Lucciella_L Lucciella_L](https://www.databazeknih.cz/img/users/30_/302380/m_lucciella-l-2PO.jpg?v=1662306967)
Tohle není obyčejná detektivka, ale naprosto fenomenálně zpracovaný život a bestiální vraždy Čikatila.
Díky urputnosti vyšetřovatelů má tenhle vrah na rukou mnohem více krve, než je mu oficiálně počítáno.
Není to čtení pro slabé povahy, ale musím říct, jako shrnutí jeho života je toto pro milovníky true crimi naprosto super!
![ZuzanaZ83 ZuzanaZ83](https://www.databazeknih.cz/img/users/32_/324196/m_zuzanaz83-DrX.jpg?v=1694969712)
![3.5 z 5 3.5 z 5](img/content/ratings/35.png)
Zajímavý náhled do světa, ve kterém řádil nejen ďábelský Čikatilo. Popis vyšetřovatelovy rodiny mě moc nebavil. Avšak popis politického pozadí i obvyklé policejní práce byl velmi přínosný.
Knižní novinky (4. týden)
23.01.2022
Kniha Zátah na ďábla v seznamech
v Mé knihovně | 72x |
Tak toto bolo teda niečo.
Človek, ktorý vyzerá na prvý pohľad normalne v sebe skrýva beštiu obrovských rozmerov.
Ako dokáže takýto niekto existovať a ešte sa tváriť, že je vzorný manžel a otec.
12 rokov sadistickych vrážd a odporneho kanibalizmu.
Zo samotných vrážd sa mi dvihal žalúdok a s vyšetrovania a patrania ešte viac. Keď si predstavím koľký ho hľadali a neúspešne
Sledujeme však aj život samotného vyzetrovatelay, bol to skvely chlap, výborný vyšetrovateľ ale úplne zbytočne nam predostreli jeho detstvo - kariéra uz dobre ale detstvo? To mi na knihe vadilo.
Samotný súd s Čikatilom bola totálna komédia a mala som pocit, že ho snáď vyhlasia za blázna a pustia na slobodu
Našťastie táto osoba bola odsúdená na trest smrti.