Zavřu oči v modlitbě přehled

Zavřu oči v modlitbě
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/540120/bmid_zavru-oci-v-modlitbe.jpg 3 9 9

Klíč série

< 2. díl

Divadelní prkna prý znamenají svět. A klíč je v tom, že jsou vratká. Ne-li přímo ztrouchnivělá záští. Soukromou detektivní kancelář Julie Starkové vyhledá hvězda stockholmského Královského činoherního divadla Bianca Salová, vyděšená z toho, že ji v bytě stalkuje bývalý brazilský milenec. Na balkoně jí nechal ptačí mrtvolku a nejspíš se mu podařilo proniknout i na obnovené zkoušky Macbetha, kterého rozevlátá herečka s kolegy právě nacvičuje. To se celebritám občas stává, ale potíž je v tom, že Biančin milý má být už tři roky po smrti. Vyšetřovatelka s hůlkou, jizvami a notně pošramocenou duší se proto rozhodne dělat klientce stráž i v budově divadla, avšak vše nasvědčuje tomu, že i v zákulisí střežené scény si vetřelec ví rady. Není zdejší? Zatímco soubor dál zkouší, vztahy se vinou hereckých móresů vyhrocují, okruh podezřelých se zvětšuje a pak… Nezapomínejme, že Shakespearovo drama líčí krvelačné formování vraha a jedy v něm vaří trio čarodějnic!... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: audiokniha , OneHotBook
Originální název:

Jag blundar och ber , 2024


Interpreti: Veronika Lazorčáková
více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zavřu oči v modlitbě. Přihlašte se a napište ho.


Komentáře (4)

Katulinka69
25.06.2024 2 z 5

Zklamání, vůbec mě kniha nechytla. Ani hlavní postava mě nebaví

ellescorpio
25.06.2024 2 z 5

Za mě bohužel obrovské zklamání. Až se mi nechce věřit, že z pera stejného autorského tandemu je Písečný muž a další skvělé Keplerovky. Nemastné, neslané, minimum napětí. První díl mě bavil, zejména skvělý závěr, tady bohužel zklamání od začátku do konce. Po další knize ze série už nesáhnu.


Nuttelka
25.06.2024 audiokniha 3 z 5

Ach jo, jak se mi první díl opravdu líbil, tak u tohoto dílu jsem se občas i přemlouvala, abych pokračovala v poslechu.. Opět velká inspirace nenahraditelnou Agathou Christie.. divadelní prostředí mě vlastně ani tak moc nebavilo a jak jsem si od začátku myslela, všechno není tak, jak se na první pohled zdá.. kdo už má tento žánr načtený - naposlouchaný, myslím, že také nebude úplně překvapený ze závěrečného rozuzlení.. ale jako naprostou oddychovku můžu doporučit ;-)

všechny komentáře

Související novinky (1)

Prokletí svatých, Plameny války a další knižní novinky (25. týden)

16.06.2024


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zavřu oči v modlitbě v seznamech

v Právě čtených4x
v Přečtených10x
v Doporučených1x
v Knihotéce37x
v Chystám se číst73x
v Chci si koupit46x
v dalších seznamech1x

Autorovy další knížky

Lars Kepler
švédská, 1967
2011  83%Hypnotizér
2013  90%Písečný muž
2015  87%Stalker
2012  89%Svědkyně ohně
2018  84%Lazar