Zeď vzpomínek přehled

Zeď vzpomínek
https://www.databazeknih.cz/img/books/29_/290032/bmid_zed-vzpominek-zCU-290032.jpg 4 493 493

Ti, kteří si oblíbili jedinečný vypravěčský styl autora knihy Jsou světla, která nevidíme, jistě nebudou zklamáni ani tentokrát. Prostřednictvím svých fascinujících příběhů a postav, které nám již po přečtení několika stránek připadají jako naši staří známí, zavádí Doerr čtenáře na různá místa naší planety, od Litvy až po Čínu, a připomíná nám dar naší paměti, nesmírné bohatství našeho světa, krásu, křehkost i zázračnost našich vlastních životů. Každá z povídek, z nichž mnohé získaly prestižní ocenění, je sama o sobě nevšedním čtenářským zážitkem, skutečným literárním skvostem.... celý text

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zeď vzpomínek. Přihlašte se a napište ho.

stejsdan
02.02.2024 5 z 5

Můj oblíbený spisovatel dokázal, že kromě jiného je mistrem v psaní krátkých příběhů. Každý je jiný a každý je krásný něčím jiným, ale všechny do jednoho mě chytily za srdíčko. Úžasné počtení.

Tori.U
13.07.2023 5 z 5

Příjemné čtení, krásná práce se slovy. Je vidět, že autor do každého příběhu vložil tunu usílí a výzkumu, jelikož je schopný popsat velmi specifické situace do nejmenšího detailu, čímž dodává příběhu na autenticitě.

zuzana1471
22.11.2022

Anthony Doerr prostě není můj šálek čaje. Dala jsem šanci této knize po tom, co mě zklamal bestseller Jsou světla, která nevidíme. Ale teď už vím, že Doerr prostě není autor, kterého budu vyhledávat.

Kniha Zeď vzpomínek v seznamech