Zelenina, její pěstování a význam v ilustracích Zdenky Krejčové přehled
Eva Pekárková
Rostliny poskytují člověku nejen základní živiny - bílkoviny, tuky a sacharidy, ale i pro zdraví nezbytné vitamíny, minerální látky, hrubou vlákninou, silice a ochranné a léčivé látky. Významným zdrojem těchto látek je zelenina, která se jí většinou syrová nebo jen jednoduše kuchyňsky upravená vařením či dušením. Nemá velkou energetickou hodnotu, ale svým objemem a složením dává pocit nasycení, čímž se stala důležitou v boji s obezitou. (její pěstování a význam v ilustracích Zdenky Krejčové)... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zelenina, její pěstování a význam v ilustracích Zdenky Krejčové. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Zelenina, její pěstování a význam v ilustracích Zdenky Krejčové v seznamech
v Knihotéce | 1x |
v Chystám se číst | 1x |
v Chci si koupit | 2x |