Zelenina na zahrádce přehled
Antonín Dolejší
Všeobecně o zelenině - Výživa a hnojení zeleniny - Závlaha zeleniny - Výsadba zeleniny - Příprava semen před setím - Pařeniště a skleník v zahrádce - Výsev zeleniny - Péče o zeleninu - Choroby a škůdci zeleniny - Sklizeň a uskladnění zeleniny - Pěstování jednotlivých druhů zeleniny. Vydání páté, 16 stran barevné přílohy
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zelenina na zahrádce. Přihlašte se a napište ho.
Kniha je určena především drobným pěstitelům zeleniny (ne větším), kteří v ní najdou mnoho užitečných rad.
Kdo na to má čas a chuť, tak tahle kniha z Vás udělá pěstitele zeleniny, že si ani sami své budoucí radosti ze zeleniny a jejího pěstování zatím neumíte představit.
Kniha Zelenina na zahrádce v seznamech
zelenina zahrádkářství, zahradničení
Super knížka o zelenině, podle které jí může pěstovat opravdu každý. U každého druhu je uvedena prospěšnost na zdraví, výsev, hnojení, podmínky, sklizeň zkrátka vše co potřebujete vědět. Stačí si vybrat druh a hurá na to. Jediné co je poplatné době jsou odrůdy, které jsou uváděné. Dnes je trh poněkud bohatší. Ale některé odrůdy jsou aktuální do dneška a přetrvávají dál.