Žhavé léto: Hříšné povídky přehled

Žhavé léto: Hříšné povídky
https://www.databazeknih.cz/img/books/47_/478816/bmid_zhave-leto-hrisne-povidky-FjD-478816.jpg 3 107 107

Žhavé léto, rozehřáté pláže, šumění vln, chladivé kapky mořské vody, opálená těla, atmosféra relaxace… Zpočátku kradmé, ale pak čím dál smělejší pohledy, úsměvy… Zrychlený dech, letmé pohlazení, doteky rukou, polibky… Prázdninový románek, prázdninové dobrodružství, prázdninová vášeň. Příběhy plné touhy, které se odehrát mohly, mohou, anebo se dokonce opravdu odehrály! Nejpopulárnější a nejvíce oceňované polské autorky románů plných erotiky společně vytvořily provokativní knihu letních povídek. Zábavných, leckdy i romantických, ale vždycky naprosto odvázaných! Tyhle příběhy nepopisují pouze tělesné rozkoše, ale také hledání spřízněných duší a zápas o naplnění snů. Vždyť kdo z nás by nesnil o pravé a vášnivé lásce?... celý text

Literatura světová Povídky Pro ženy
Vydáno: ekniha , Red

Gorące lato: Grzeszne opowieści, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Žhavé léto: Hříšné povídky. Přihlašte se a napište ho.

kikikrat
28.02.2024 2 z 5

Dávám tak 2,5*/5*. Nejvíc se mi líbila povídka Neuplní. Celkově musím říct, že to bylo jako na houpačce. Jedna povídka byla skvělá, další bídná a další třeba průměrná. Některým šlo jen těžko uvěřit. Erotiku i povídky čtu zřídka a trochu jsem se bála jaké to bude ale nakonec to nebylo až tak zlé. Nicméně je to spíš takové průměrné oddechové čtení na léto. Nejvíc mě na tom asi bavilo to, že každá povídka byla od jiné autorky a tak jsem nikdy nevěděla co příjde. Ke konci jsem byla ale už krapet přeslazená, možná by mi jich stačilo jen šest.

Iva B.
09.01.2024 1 z 5

Já na povídky vůbec nejsem a nikdy kamarádi nebudeme, ale tahle knížka už mi dlouho ležela v knihovně a ani se nedivím, bavila mě jen jedna z povídek.

ZůzaSomolka
12.12.2023 1 z 5

Všichni jsou pohlední bruneti a románky prožívají rozvedení nebo podvedení. Jako by nešlo vymyslet nic jiného. Povídky mě moc neoslovily, i když jsem to dočetla až do konce. Bavily mě asi jenom tři. Nejlepší samozřejmě byla poslední Paulina Swist, která obsahovala i trochu napětí. Je pravda, že tenhle žánr moc nevyhledávám, ale byla jsem zvědavá a chtěla jsem trochu romantiky.

Knižní novinky (26. týden)

27.06.2021

Kniha Žhavé léto: Hříšné povídky v seznamech