Živí mrtví: Cizinec a další příběhy přehled
Robert Kirkman , Brian K. Vaughan
Živí mrtví (komiks) série
Dosud nikdy nevydané příběhy ze světa slavné komiksové série! CIZINEC Mrtví nekráčejí jen Amerikou! V titulním příběhu se podíváme do Barcelony během prvních dnů nákazy. Jak se dostat z města plného mrtvých, když jste jen cizinec? Famózní výtvarná záležitost atypického formátu! MICHONNE, TYRESE, MORGAN, GUVERNÉR Jak přišla Michonne ke svým dvěma chodcům? Jak přežili Tyrese a Morgan? Jak zahájil Guvernér svou vládu ve Woodbury? Čtyři krátké příběhy ze začátku apokalypsy! NEGAN ŽIJE! A nakonec příběh, kterým se dostáváme až za konec komiksové série Živí mrtví! Mnoho hrdinů, včetně těch nejoblíbenějších, zemřelo, ale Negan, jeden z největších komiksových parchantů, žije dál! Jak dlouho mu ještě vydrží štěstí?... celý text
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Živí mrtví: Cizinec a další příběhy. Přihlašte se a napište ho.
Seriál Walking Dead jsem viděla před dávnými lety (a to jenom první sérii). Tohle byl velice milý návrat, jen to tak nějak rychle uteklo :) Titul slupnete jako malinu a zavzpomínáte na oblíbené postavy. Nijak odvaření z toho nebudete, ale zklamaní také ne.
No je to na sfouknutí za hodinu. První příběh je super. Negana na konci jsem už četl a ujde. Zbytek je spíše výplň.
Dvakrát do stejné řeky, Nové šance a další knižní novinky (4. týden)
21.01.2024
„Jste velmi nemocní, nechci vám ublížit. (Cizinec)“
„Připadá mi, že bereš konec světa docela v pohodě. (Cizinec)“
„Barcelonou se během staletí prohnalo bezpočet velkých epidemií, ale vždycky zmizely a život přetrval. (Cizinec)“
Více citátů z knihy najdete u autora.
Kniha Živí mrtví: Cizinec a další příběhy v seznamech
v Mé knihovně | 20x |
Šest povídek ze světa, který mám nejraději. Asi nejlepší je příběh Michonne. Ale jako celek je tohle perfektní doplnění celé série. Doporučuju.