Zlo v Sethanonu přehled

Zlo v Sethanonu
https://www.databazeknih.cz/img/books/44_/447642/bmid_zlo-v-sethanonu-6Hn-447642.jpg 5 375 375

Trhlinové války série

< 4. díl

Čtvrtá kniha série Sága Trhlinové války. Rytíř temnoty Murmandamus pozvedl svůj prapor a z nehostinného severu táhne do nitra Ostrovního království mohutná armáda, podporovaná ničivou magií hadích kněží. Jejím cílem se zdá být takřka bezvýznamné město Sethanon. Je nanejvýš nutné zjistit, proč je tomu tak a jaké nebezpečí číhá v pozadí útoku peklomorů a jejich spojenců, nicméně mág Macros, který jediný zřejmě zná odpověď, záhadně zmizel. Podaří se Pugovi a Tomasovi nalézt ztraceného čaroděje? Kdo je vůdce zapomenutého kmene válečníků, bránících své město na severních pláních proti peklomorům? Jaká tajemství skrývá historie mocných Valheru?... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: , Wales
Originální název:

A Darkness at Sethanon, 1986


více info...

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlo v Sethanonu. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (35)

DarthZira
01.08.2024 5 z 5

Dočíst sérii Trhlinových válek je nutnost, o tom žádná. Ale ono je to navíc ještě zábavné. Aspoň tedy pro mě je zábavné číst o celé kosmologii světa Midkemie a generacích bohů a dalších bytostí.

Jarda72
06.02.2024 5 z 5

Tuto sérii jsem četl někdy v roce 2015-2016, poslední díl až letos. Na začátku knihy jsem měl trochu problém se do toho znovu dostat, ale pak se začalo vše vyjasňovat a já opět do knihy zmizel. Děj měl poměrně spád a bylo zde minimum míst, kde bych se trochu nudil. Dějové linky moc nepřeskakují, takže jsem měl dokonce i šanci udržet pozornost. Celé zakončení série bylo grandiózní až mě bylo líto, že už vše končí a musím se s hrdiny příběhu rozloučit. Autor knihy dokáže čtenáře vtáhnout do děje, jakoby tam člověk byl, to velmi oceňuji.


Ivan F
17.12.2023 3 z 5

Príjemný a jednoduchý príbeh, ktorý osloví najmä násťročných. Je úsmevné čítať (teda pre letitého čitateľa určite), ako sa z dvoch nezbedných chlapcov z prvej knihy Trhlinových vojen, stanú dvaja najvýznamnejší ľudia v celom šírom svete. Ach jo, tie sladké a vábivé mladické ideály a k nim pridaná nabubrelosť poplatná veku čitateľov, ktorým je sága primárne určená. Nič proti tomu, ale všetci raz zostarneme a budeme s úsmevom na perách spomínať na dni mladosti, ku ktorým príbehy Puga a Tomasa nepochybne patria. Škoda, že sa ku mne sága nedostala, keď som bol stredoškolák, to by som jej vysolil okamžite päťhviezdičkové hodnotenie - takto som si pri čítaní príjemne oddýchol a s potutelným úsmevom spomínal, aké to bolo príjemné obdobie, keď mal človek na starosti len školu, dievčatá a dobrodružné príbehy.

všechny komentáře

Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zlo v Sethanonu v seznamech

v Právě čtených2x
v Přečtených659x
ve Čtenářské výzvě5x
v Doporučených35x
v Knihotéce265x
v Chystám se číst67x
v Chci si koupit18x
v dalších seznamech1x