Zlo v Sethanonu přehled

Zlo v Sethanonu
https://www.databazeknih.cz/img/books/54_/543642/bmid_zlo-v-sethanonu.png 5 381 381

Trhlinové války série

< 4. díl

Nad Midkemií duje zlý vichr... Murmandamus svolává své legie a chystá se k invazi do Ostrovního království. Arutha je odhodlán čelit této hrozbě, ale bez pomoci přátel zkáze zabránit nedokáže. Pug a Thomas se vydávají na nebezpečnou výpravu, která je zavede až na počátek času. Jediný kdo může zvrátit výsledek válek Chaosu, je Macros. Podaří se ho přivést zpět? Vše se rozhodne v Sethanonu. Závěrečný díl světově proslulé série Trhlinové války, která významně ovlivnila tvář novodobé fantastiky.... celý text

Literatura světová Romány Fantasy
Vydáno: audiokniha , Čti mi!

A Darkness at Sethanon, 1986

Interpreti: Libor Böhm

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zlo v Sethanonu. Přihlašte se a napište ho.

DarthZira
01.08.2024 5 z 5

Dočíst sérii Trhlinových válek je nutnost, o tom žádná. Ale ono je to navíc ještě zábavné. Aspoň tedy pro mě je zábavné číst o celé kosmologii světa Midkemie a generacích bohů a dalších bytostí.

Jarda72
06.02.2024 5 z 5

Tuto sérii jsem četl někdy v roce 2015-2016, poslední díl až letos. Na začátku knihy jsem měl trochu problém se do toho znovu dostat, ale pak se začalo vše vyjasňovat a já opět do knihy zmizel. Děj měl poměrně spád a bylo zde minimum míst, kde bych se trochu nudil. Dějové linky moc nepřeskakují, takže jsem měl dokonce i šanci udržet pozornost. Celé zakončení série bylo grandiózní až mě bylo líto, že už vše končí a musím se s hrdiny příběhu rozloučit. Autor knihy dokáže čtenáře vtáhnout do děje, jakoby tam člověk byl, to velmi oceňuji.

Ivan F
17.12.2023 3 z 5

Príjemný a jednoduchý príbeh, ktorý osloví najmä násťročných. Je úsmevné čítať (teda pre letitého čitateľa určite), ako sa z dvoch nezbedných chlapcov z prvej knihy Trhlinových vojen, stanú dvaja najvýznamnejší ľudia v celom šírom svete. Ach jo, tie sladké a vábivé mladické ideály a k nim pridaná nabubrelosť poplatná veku čitateľov, ktorým je sága primárne určená. Nič proti tomu, ale všetci raz zostarneme a budeme s úsmevom na perách spomínať na dni mladosti, ku ktorým príbehy Puga a Tomasa nepochybne patria. Škoda, že sa ku mne sága nedostala, keď som bol stredoškolák, to by som jej vysolil okamžite päťhviezdičkové hodnotenie - takto som si pri čítaní príjemne oddýchol a s potutelným úsmevom spomínal, aké to bolo príjemné obdobie, keď mal človek na starosti len školu, dievčatá a dobrodružné príbehy.

Kniha Zlo v Sethanonu v seznamech