Změňte mozek, změňte tělo přehled

Změňte mozek, změňte tělo
https://www.databazeknih.cz/img/books/93_/93945/mid_zmente-mozek-zmente-telo-59F-93945.png 4 21 21

Jak zhubnout, vylepšit stav kůže, paměť a imunitu, snížit stres i krevní tlak? Jak posílit vůli, aby člověk lépe udržel zvolenou dietu a cvičební program? Podle studií doktora Amena právě špatné fungování určitých mozkových oblastí nese vinu za to, že se nepřinutíme jít cvičit nebo přestat s přejídáním. Autor srozumitelně vysvětluje, jak mozek funguje a co se děje, když některá jeho část nepracuje správně. Zaměřuje se na snižování váhy a ukazuje, jak se optimálně stravovat, aby mozek prospíval a nevolal po nevhodných potravinách, po nichž se tloustne. Příloha obsahuje doporučené potravní doplňky i test, z něhož se čtenář dozví, na které oblasti mozku by měl soustředit pozornost.... celý text

Literatura naučná Zdraví
Vydáno: , Ikar (CZ)

Change your brain, change your body

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Změňte mozek, změňte tělo. Přihlašte se a napište ho.

vvikingg
24.08.2024

Hrozná slátanina, všeobecně pozitivní a morální žvásty ohledně zdraví , které najdete v každém plátku, versus povrchní rady, neposíljte SMS, nenavštěvujte sociální sítě, nesledujte TV, radši se pomodlete, meditujte. Na toto téma doporučuji české autory Lidský mozek - F. Koukolík a Nové základy experimentální psychologie B.Kafka , tohle je odpad.

pegasusss
12.06.2022 5 z 5

základy života, bez ktorých nebude úspech!

Monty2011
17.02.2019 5 z 5

Skvělá knížka, kterou by si měl přečíst každý. Dobře se čte, vše je srozumitelně napsané. Doporučuji.

Kniha Změňte mozek, změňte tělo v seznamech

v Mé knihovně14x