Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti přehled
Karel Adámek
Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti : určeno pracovníkům v závodních jídelnách, restauracích, dietních a nemocničních kuchyních, zaměstnancům v obchodech s potravinami a učební pomůcka pro průmyslové školy potravinářské technologie / Autoři: Karel Adámek, Vladimír Preininger, Miroslav Smotlacha ; Předmluva: Bohuslav Potůček. Brožura seznamuje s výrobou zmrazených potravin a podává návod, jak s nimi zacházet v prodejnách, domácnostech a v podnicích pro společné stravování.... celý text
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti v seznamech
v Knihotéce | 1x |
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1976 | Johannes doktor Faust |
1969 | Zmrazené potraviny |
1958 | Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti |
1964 | Zpracování ovoce v domácnostech a moštárnách |