zmrazování potravin
štítky
6 knih
Zmrazené potraviny 1969, Miroslav Smotlacha
V úvodu kniha obsahuje informace o tom,jak vzniká chlad a o vlivu chladu na potraviny.Dále následují informace o správném zmrazování potravin a spousta receptů. více
Zavařujeme po celý rok: sušíme, zmrazujeme 1992, Lea Filipová
Konzervování potravin více
Zmrazovanie potravín v mrazničkách 1985, Zdenka Lifková
Uschovávanie potravín zmrazovaním v dnešnej forme patrí k pomerne mladým konzervačným metódam. Kvalita mrazených výrobkov vo veľkej miere závisí od presného dodržiavania všetkých odporúčaní pri ich výrobe a spotrebe. více
Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti 1958, Karel Adámek
Zmrazené potraviny a jejich příprava v domácnosti : určeno pracovníkům v závodních jídelnách, restauracích, dietních a nemocničních kuchyních, zaměstnancům v obchodech s potravinami a učební pomůcka pro průmyslové školy ... více
Zavařujeme, zmrazujeme, sušíme 1997, Lea Filipová
Popis knihy není zatím k dispozici. více
Úprava zmrazených potravin 1962, Juliana A. Fialová
Dobová anotace: Spotřeba zmrazených potravin po roce 1948 mnohonásobně vzrostla. Přesto je spotřebitelé nedovedou vhodně zužitkovat. Tento nedostatek se snaží napravit příručka J. A. Fialové množstvím receptů, jak upravi... více