Zpověď farářky přehled
Martina Viktorie Kopecká
O ŽIVOTĚ FARÁŘKY UŽ JSTE ČETLI. TEĎ SE PŘIPRAVTE NA CESTU DO JEJÍHO NITRA. Faráři i farářky jsou neustále připraveni naslouchat ostatním. Co se ale děje v jejich duši? Martina Viktorie Kopecká dává v nebývale otevřené zpovědi nahlédnout do svého vnitřního světa. Co si myslí o celibátu a založení rodiny? Jak vnímá vážné nemoci a odcházení farníků? Je ze služby někdy unavená? A jaké podoby může mít duchovní praxe v době zaměřené na výkon a hmotné statky? Sbírku nadčasových úvah doplňují rozhovory, v nichž nejznámější česká farářka vůbec poprvé promlouvá i o nečekaných tématech.... celý text
Literatura česká Náboženství Biografie a memoáry
Vydáno: 2024 , VoxiInterpreti: Klára Sedláčková Oltová , Martina Viktorie Kopecká , Tomáš Novotný
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zpověď farářky. Přihlašte se a napište ho.
Knížka mě nenadchla nedočetla jsem jí a asi ani nedočtu. Stačilo mi prvních 40 stran ohledně StarDance, hodně se opakovala a nudila mě. Hodnotit nebudu, protože jsem nedočetla.
Lidsky napsáno, velmi otevřená zpověď s myšlenkami nejen k zamyšlení, ale i pousmání. Vhodné nejen pro praktizující věřící, ale pro všechny co zkrátka v něco věří a chtějí se chvíli zastavit...
10 nejprodávanějších knih (44. týden)
08.11.2023
10 nejprodávanějších knih (43. týden)
01.11.2023
10 nejprodávanějších knih (42. týden)
25.10.2023
Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.
Kniha Zpověď farářky v seznamech
faráři životopisné, biografické romány ekumenismus názory a postoje křesťanská víra Církev československá husitská
2021 | Deník farářky |
2021 | Vánoční Tradinář: Od Dušiček po Hromnice |
2023 | Zpověď farářky |
2022 | Píseň písní |
2022 | TraDiář 2023 |
Kniha nebyla až tak objevná jako Deník farářky (ta mě bavila mnohem více). Kniha naváděla k tomu přemýšlet na vírou, Bohem a jinými věcmi, nad kterými člověk až tak často neuvažuje. Hodně se kniha odkazovala ke Stardance, kterým si paní farářka prošla.