Zpracování masa v kostce aneb Nejen zabijačka přehled
Jiří Altera , Libuše Alterová
Nehodnoceno
Publikace je rozdělena do tří částí. První je věnována zejména platným předpisům a s nevysokými nároky na odbornost popsaným vlastnostem masa i pochodům, které v něm probíhají. Druhá část knihy provází krok za krokem domácí zabijačkou a v poslední části jsou receptury a postupy na přípravu běžných masných výrobků.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zpracování masa v kostce aneb Nejen zabijačka. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Zpracování masa v kostce aneb Nejen zabijačka v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)