Zpracování ovoce v malých provozovnách přehled

nehodnoceno
Zpracování ovoce v malých provozovnách
https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/277320/mid_zpracovani-ovoce-v-malych-provozovn-Z0Y-277320.png 0 0 0

Kniha obsahuje návody - jak zpracovat ovoce. Příručka seznamuje s technologickými postupy konzervování ovoce ve společných pěstitelských zpracovnách Českého zahrádkářského svazu, JZD a státních statků. Popisuje zpracovatelské vlastnosti hlavních druhů ovoce, vhodné způsoby jeho sklizně a ochrany před zkázou a zásady konzervace. Pojednává o výrobě kompotů, džemů, marmelád, povidel, ovocných moštů, sirupů, vín a o sušení ovoce. Lektoroval ing. Jaroslav Šťastný, SZTŠ Mělník. Návrh obálky (s použitím barevných snímků Hany Šolínové) Ondřej Švarc. 216 stran, 20 tabulek, 41 obrázků. První vydání.... celý text

Můj komentář

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zpracování ovoce v malých provozovnách. Přihlašte se a napište ho.


Nové komentáře (0)

Zatím zde není žádný komentář.


Související novinky (0)

Zatím zde není žádná související novinka.


Citáty z knihy (0)

Zatím zde není žádný citát z knihy.


Kniha Zpracování ovoce v malých provozovnách v seznamech

Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)


Štítky knihy

ovoce

Autorovy další knížky

Vladimír Kott
česká, 1910
1991  85%Méně známé ovoce
1988  83%Ovocné a zeleninové nápoje
1981  0%Zpracování ovoce v malých provozovnách
1958  0%Péče o sklizené ovoce
1988  0%Pěstitelské zpracování ovoce