Zpracování ovoce v malých provozovnách zajímavosti
Vladimír Kott
![Zpracování ovoce v malých provozovnách Zpracování ovoce v malých provozovnách](https://www.databazeknih.cz/img/books/27_/277320/mid_zpracovani-ovoce-v-malych-provozovn-Z0Y-277320.png?v=1451736850)
Kniha obsahuje návody - jak zpracovat ovoce. Příručka seznamuje s technologickými postupy konzervování ovoce ve společných pěstitelských zpracovnách Českého zahrádkářského svazu, JZD a státních statků. Popisuje zpracovatelské vlastnosti hlavních druhů ovoce, vhodné způsoby jeho sklizně a ochrany před zkázou a zásady konzervace. Pojednává o výrobě kompotů, džemů, marmelád, povidel, ovocných moštů, sirupů, vín a o sušení ovoce. Lektoroval ing. Jaroslav Šťastný, SZTŠ Mělník. Návrh obálky (s použitím barevných snímků Hany Šolínové) Ondřej Švarc. 216 stran, 20 tabulek, 41 obrázků. První vydání.... celý text
Zajímavosti
Zatím zde není žádná zajímavost.
Autorovy další knížky
1991 | ![]() |
1988 | ![]() |
1981 | ![]() |
1958 | ![]() |
1988 | ![]() |