Zrcadlový muž přehled

Zrcadlový muž
https://www.databazeknih.cz/img/books/46_/468328/bmid_zrcadlovy-muz-hBg-468328.png 4 2195 2195

Brutální čin a jediný svědek, jehož chorá paměť odmítá vydat pravdu. Návrat hypnotizéra v osmém případu komisaře Joony Linny.Šestnáctiletá Jenny zmizí cestou ze školy. O pět let později se její tělo objeví na hřišti v centru Stockholmu. Pachatel dívku oběsil obzvlášť krutým způsobem — na ocelovém laně ji vytáhl na dětskou prolézačku. Kdo může něco takového udělat? Joona Linna se s vervou pouští do vyšetřování. Tuší, že Jenny nemusí být jediná.Díky bezpečnostním kamerám se policii podaří najít očitého svědka, jenže se ukáže, že jde o psychicky nemocného muže. Z toho, co viděl, si vůbec nic nepamatuje. Joona se proto znovu spojí s hypnotizérem Erikem Mariou Barkem. Pomůže mu odhalit pravdu?... celý text

Literatura světová Detektivky, krimi
Vydáno: , Host

Spegelmannen, 2020

Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zrcadlový muž. Přihlašte se a napište ho.

sachista
15.12.2024 5 z 5

Jak v závěru pronáší sám Joona Linna - nejpodivnější případ jeho kariéry, současně také nejlepší. Napětím jsem mnohdy ani nedýchal, celou dobu jsem si ale říkal, že je úplně jasné, kdo je Caesar, že nám to autoři až příliš servírují pod nos. A pak jsem dostal ledovou pěstí přímo mezi oči a nestačil se divit. Neskutečné rozuzlení, tleskám a klaním se. Výborně propracovaný, naprosto děsivý příběh. Bravo!

Sargarepa
12.12.2024 5 z 5

Velmi napínavé nemohla jsem se od knihy odtrhnout. Neuvěřitelný konec, který jsem rozhodně nečekala. Mám ráda jejich knihy, protože závěr vždy stojí za to a nevíte do posledních stran vlastně nic.

Potaato
25.11.2024 5 z 5

Kniha je opět naprosto skvělá. Tentokrát mi i chování postav připadá realističtější než u jiných dílů. Jen se teď po přečtení bojím být kdekoliv sama .

50 nejčtenějších knih roku 2021

27.12.2021

50 nejčtenějších knih letošních prázdnin

02.09.2021

10 nejprodávanějších eknih (leden)

24.02.2021

Více souvisejících novinek je uloženo v archivu.

Ocenění knihy (1)

2020 - Český bestseller (Překladová beletrie pro dospělé)

Kniha Zrcadlový muž v seznamech

v Přečtených3 262x