Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni přehled
Oldřich Dufek
nehodnoceno
V kuchařce ZVĚŘINA A LAHODNÁ MASA VE ZDRAVÉ KUCHYNI najdeme řadu skvělých receptů z masa zvěře, tj. zvířat volně žijících v lesích, polích, mokřinách a na rybnících, z masa telecího, skopového i pštrosího.
Můj komentář
Zatím jste nenapsal(a) svůj komentář ke knize Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni. Přihlašte se a napište ho.
Nové komentáře (0)
Zatím zde není žádný komentář.
Související novinky (0)
Zatím zde není žádná související novinka.
Citáty z knihy (0)
Zatím zde není žádný citát z knihy.
Kniha Zvěřina a lahodná masa ve zdravé kuchyni v seznamech
Kniha zatím není zařazena v žádném seznamu (Přečtené knihy, Právě čtené,...)
Štítky knihy
Autorovy další knížky
1986 | 3x 99 specialit sovětské kuchyně |
1989 | Sýry v kuchyni |
1986 | Připravujeme pohoštění |
1989 | Zelenina a ovoce v kuchyni |
2000 | Káva známá i neobyčejná: povídání o kávě, recepty, něco dobrého k tomu |