Cesta za svobodou

recenze

Odhalená pravda (2024) 3 z 5 / Kikina182
Odhalená pravda

Kniha mi byla poskytnuta v rámci spolupráce s nakladatelstvím Grada – Cosmopolis za účelem recenze.

Kaden Alyu odmítl a připravil ji o smečku, ale teď ji chce zpátky. Jenže zrada, které se vůči ní dopustil je příliš velká a Ayla si není jistá, jestli mu dokáže odpustit. Ale ať už jsou její pocity jakékoli, potřebuje (nejen) jeho pomoc, aby přišla na to, jak sejmout ze smeček falešná pouta vzniklá magií slunečních čarodějek, aby každý mohl najít svého skutečného druha.

Jak už je u této série zvykem, neměla jsem nejmenší problém se začíst. Příběh krásně plyne, takže jakmile jsem jednou začala, už jsem nedokázala přestat.

U téhle série je už bohužel vidět, že je natahovaná. Hlavně celá zápletka s vyhozením ze smečky mi přišla naprosto zbytečná, jelikož kromě jednoho malého detailu, který by se dal určitě udělat i jinak, neměla žádný význam.

Už předchozí díl byl za mě z části zbytečná výplň a u téhle knihy je to bohužel vidět ještě víc. Osobně by mi vůbec nevadilo, kdyby autorka třetí a čtvrtý díl proškrtala a spojila do jednoho, působilo by to za mě určitě mnohem lépe, protože tahle kniha mě z hlediska děje začala pořádně bavit až někdy kolem poloviny. Do té doby to až na pár záblesků bylo jen zbytečné nahánění znaků.

V knize se setkáváme především se známými postavami a většina z nich je stejná jako v předchozích dílech, ačkoli jemné změny v jejich chování jsou přeci jen vidět na základě toho, čím si prošly.

Odhalená pravda je za mě nejslabší kniha ze série, jelikož autorka celý příběh Kadena a Ayly zbytečně natáhla. Ale i tak jsem si závěr série svým způsobem užila a jsem ráda, že jsem si ho přečetla. Už teď jsem ale zvědavá na pátý díl, který by měl vyprávět příběhy vedlejších postav, které se v průběhu této série objevily.


Odhalená pravda Odhalená pravda Elizabeth Briggs

Erotická fantasy série vrcholí Když Aylu odmítl milovaný muž a alfa samec smečky Hadonoše, stal se z ní opět vyvrženec. Nyní ji chce Kaden za každou cenu zpět a ona jeho pomoc potřebuje. Dokáže mu ale odpustit a spojit se s ním, ... více


Komentáře (0)

Přidat komentář