Kniha mi byla poskytnuta v rámci spolupráce s e-shopem Megaknihy a nakladatelstvím Ocelot za účelem recenze.
Nikdo by nepředpokládal, že muž, jehož stylem jsou motýlky a kšandy bude nebezpečný. Tedy kromě těch, kteří znají Preppyho. Stačí se podívat na jeho tetování, zbraň, záblesk v jeho očích nebo pověst, která ho předchází a nikdo neudělá takovou chybu, že by ho podcenil. Rozhodně ne dvakrát. Ale když se mu do cesty připlete závislačka Dre, zachrání ji. Jenže bez ohledu na to, že mu na ní jeho zvráceným způsobem záleží, ví, že si ji nemůže nechat. Zachránil ji jen proto, aby ji mohl zničit.
Jako obvykle jsem se do autorčina stylu psaní okamžitě začetla. Je neskutečně podmanivý a díky peprnějším výrazům, které k celému příběhu perfektně sedí, působí autenticky.
Na Preppyho příběh jsem se neskutečně těšila a rozhodně nejsem zklamaná. Je skvěle promyšlený a užila jsem si ho od začátku do konce. A i přesto, že vlastně znám z předchozích dílů hodně okolností, které se děly kolem, mě dokázal překvapit.
Stejně jako v předchozích knihách se autorka nevyhýbala tématům a scénám, které by v reálném životě byly nepřípustné, ale u dark romance jsou potřeba a příběh je tak dobrý právě i díky tomu surovému pohledu na některé věci.
S výjimkou Preppyho se tady postavy z předchozích dílů spíš jen mihly nebo byly zmíněny, ale to vůbec nevadilo, jelikož jsem s nimi v minulých knihách seznámila už dostatečně. Naopak Preppy dostal spolu s Dre v knize hodně prostoru a oba byli popsaní do hloubky a nechyběly ani jejich myšlenky a emoce.
T. M. Frazier nezklamala a já si čtení Preppyho neuvěřitelně užila! A i když tentokrát není konec tak otevřený, že by mi myšlenky na to, jak příběh pokračuje dál, nedovolily spát, nutně potřebuji vědět, jak bude pokračovat. Můžu jen doufat, že se to brzy dozvím v dalším díle a vám doporučit, abyste téhle sérii dali šanci, protože je naprosto úžasná.
Preppy: Příběh Samuela Clearwatera I. T. M. Frazier
Samuel Clearwater alias Preppy má rád palačinky, motýlky, kšandy, drogy, dobré přátele, příjemné chvíle a skvělý sex. Vymanil se z pekelného dětství a žije život, jaký si vždycky představoval. Když potká dívku, feťačku na pokraji ... více