Co říkají hvězdy?

recenze

Bohyně: Dokonalá žena podle hvězd (2024) 4.5 z 5 / Danka22
Bohyně: Dokonalá žena podle hvězd

Každá žena má v sobě neobyčejné kouzlo, které se snaží během svého života různě vylepšovat a zdokonalovat. Každé znamená ve zvěrokruhu ovládá určitou část těla, a ta se pak může stát obrovskou předností. O tom, co všechno nabízí vaše znamení se dozvíte v této knížce.

Když jsem byla mladší, tak jsem na ezoteriku moc nebyla. Vždycky jsem se tomu smála. Jenže pak jsem si přečetla knížku o životních číslech (už nevím, jak se jmenovala přesně) a tenkrát jsem si říkala, něco na tom je. Člověk by sice neměl každý den sledovat horoskop, aby nezblbnul, ale pro zábavu, nebo silvestrovský vtípek, občas není si něco takového přečíst.

Olga Krumlovská je česká přední astroložka, takže se ve hvězdách vyzná. Ve své nejnovější knize dává rady, jak se stát dokonalou bohyní. Dozvíte se, jak podle znamení pečovat o svou pleť, nebo jaké cvičení vám nejvíce pomůže, co jíst a pít, a jakého partnera si vybrat. Tady se dozvíte, jaká znamená se k sobě nejlépe hodí.

V knize si prostě vybere úplně každý. Znáte to své? Pokud ano, pak už si ho stačí jen vybrat. I když musím říct, že u mě úplně všechno nesedělo. Jógu moc ráda nemám, ale neopovrhnu pilates. Taky bohužel nemám nejkrásnější pleť… no něco sedí víc, něco méně. I tak jsem ráda, že jsem si knížku mohla přečíst.

Bohyně: Dokonalá žena podle hvězd Bohyně: Dokonalá žena podle hvězd Olga Krumlovská

"Krásná, přitažlivá a úspěšná s pomocí svého znamení Rady přední české astroložky V čem spočívá vaše největší kouzlo? Jakou dietu zvolit k vylepšení tvarů vašeho těla? Jaké prostředky použít k tomu, abyste získala partnera? A ... více

Komentáře (0)