Den po dni
recenze
Den po dni (2024) / barcasknihouKniha jako adventní kalendář? Proč ne. Tohle je vážně úžasný nápad, ale musím vás varovat, příběh v knize je hodně návykový.
Knihomolka Addie miluje Vánoce, kdyby to bylo možné, tak má Vánoce celý rok. Tento rok je to ale jiné, její nejlepší kamarád Scott se stěhuje, rodiče jsou na několik měsíců pracovně pryč a ještě k tomu o ní ve škole koluje spoustu ošklivých drbů. Vánoční náladu zatím moc nepociťuje, a tak jí Scott na rozloučenou vyrobí adventní kalendář. V něm je spoustu věcí, které musí Addie splnit za každý jeden den.
Když jde Addie na svou obvyklou návštěvu oblíbeného knihkupectví, potká tam Jaxona. Vnuka pana Blacka, majitele knihkupectví. Po nečekaných událostech jí navrhne, jestli by spolu mohli falešně chodit. Oběma to pomůže v jistých nepříjemných věcech, a tak to Addie přijme.
Říkám Vám, tohle si potřebujete přečíst! Neskutečně jsem si celou knihu užila. Krásná romantika, která Vás zahřeje u srdce jako horká čokoláda. Musela jsem se několikrát smát nahlas, Addie s Jaxonem jsou spolu mega vtipný.
Vedlejší postavy jsou stejně úžasné jako ty hlavní. Hlavně babička, spisovatelka detektivek, mě bavila svým humorem a výzkumem pro své knihy.
Na konci knihy jsem neudržela slzy. Nádherný to bylo.
Nejlepší kniha, kterou jsem od autorky četla.
Moc děkuji za zaslání knihy v rámci spolupráce @humbook @humbook_blogeri #humbookblogeri
Den po dni Olga Zbranek
Cozy vánoční romantika z amerického městečka. Knižní adventní kalendář o 24 kapitolách! Pro Addie jsou Vánoce nejlepší část roku, letos to ale vypadá na propadák. Máma s tátou jsou pryč, nejlepší kámoš se stěhuje, navíc ji pomlou... více