Excelují obrázky

recenze

Andělské vykládací karty (2018) / RenataP
Andělské vykládací karty

Obrázky byly tím, co mne na kartách zaujalo jako první a je skoro škoda, že obrázek na titulní straně je takový moc andělský a zavádějící a asi ne zrovna z nejlepších - rozhodně jich najdete uvnitř mnohem více krásnějších, jímavějších a realističtějších. Je to krásná přehlídka fantazijních výjevů, různých symbolik, archetypů a rituálních okamžiků, ve kterých máte chuť podle nálady na chvíli zůstat.
Zůstat a pořádně se nadechnout. Zhluboka.

Měla jsem často pocit, že to jsou karty, u kterých potřebuejte poměrně dost času, aby k vám vypověděly všechno, co skrývají. Podléhala jsem zbrklosti a brala v potaz první informaci, kterou jsem od nich dostala.. ony i ty texty jsou tak přesné a jasně mířené, že nemůžete jinak!
A nikdy se nespletly...
Ale vyplatilo se chvíli POČKAT.

Chvíli počkat, nechat vstřebat tu první zcela jasnou informaci a vytrvat v tichém rozpoložení, kdy začne promlouvat i obrázek, informace mezi řádky a intuice. Tohle, co se skrývalo pod slupkou, mi přišlo snad ještě úžasnější než to bum bác vykládání, které přišlo v první chvíli.
Někdy potřebujete informaci rychle -a pak i rychle přijde.
Někdy si potřebujete posedět - a i to umožňují tyhle karty od Debbie Malone, výtečně.
Renata Petříčková

Andělské vykládací karty Andělské vykládací karty Debbie Malone

Tví andělé jsou ti nablízku, pamatuj, stačí na ně jen pomyslet. Máš po svém boku anděly, kteří ti pomáhají a vedou tě, kdykoli je potřebuješ. Andělské vykládací karty mezinárodně uznávané australské jasnovidky Debbie Malone jso... více

Komentáře (0)