Jenom nestvůra

Předem bych chtěla poděkovat humbooku za poskytnutí reading copy knihy Jenom nestvůra v rámci naší spolupráce. Děkuji vám z celého srdce.

A teď už k samotnému příběhu…
Jenom nestvůra je vzrušující kniha jedinečné trilogie téhle fantasy knihy. Díky tomuto jedinečnému příběhu se nakloníte tentokrát na stranu nestvůr.
Tento příběh se odehrává v mém milovaném Londýně, kde se nachází spousta nestvůr.

Od svých osmi let Joana snila o tom, že bude superhrdinka, ale bohužel vše bylo nakonec úplně jinak než si přála …

Teprve ve svých šestnácti letech se poprvé dozví co je opravdu zač - Je to nestvůra.

Hlavní hrdinka je úplně jiná než celý zbytek její rodiny. Řekla bych, že je čestná, upřímná a neschvaluje to co její rodina dělá. Během jejího pobytu v Londýně si sežene perfektní práci, kde se později pozná s Nickem. Jenže jak později zjistí Nick není jen krásný klučina, do kterého je zamilovaná, ale je to lovec, který loví nestvůry jako je ona sama. A tady se začne odvíjet celý děj. Kdy Joana společně s Arronem bude cestovat časem a budou se společně snažit napravit časovou osu a uprchnout před lovcem. Ale podaří se jim to? Je to vůbec možné ? Tyhle otázky si kladete celou dobu.

Tenhle příběh jsem hltala od prvních stránek, protože se zde objevuje plno intrik a zápletek.
Je vážně těžké se od příběhu odtrhnout, protože autorka nám poskytne hned tři hlavní postavy - Joan, Aarona a Nicka, kteří nás budou celým příběhem provázet. Nestvůry mají schopnost krást čas lidem a pomocí toho cestovat v čase, ale to ovšem není jejich jediná schopnost. Líbí se mi jak autorka popisuje celý svět nestvůr a odhaluje nám jejich schopnosti. Už dlouho mě žádná YA Fantasy kniha tak nechytla jako tahleta. Kniha má velký potenciál a těším se na pokračování. Jsem vděčná, že se kniha stala 11 HumbookTipem.

Jenom nestvůra Jenom nestvůra Vanessa Len

Mělo to být dokonalé léto. Šestnáctiletou Joan pošlou do Londýna, aby tam strávila prázdniny s výstřední rodinou své zesnulé matky. Podaří se jí získat práci, která ji hrozně baví, a když ji ještě fakt pěkný kolega Nick pozve na r... více

Komentáře (0)