Jacob

recenze

Jacob (2024) 4 z 5 / EvikU.
Jacob

Jacob je první díl nové série Blakemoreovi této autorky. A musím tedy říct, že je rozhodně lepší než její předchozí knihy.

Jacob je jedno z mnoha dětí Jordana Blakemorea. Vede svůj dům, kam si najímá “pokojské pro svoje zvrhlé radosti v sexu. Přijímá nové a nové dívky, protože ho po čase přestanou bavit. Avery tuší, že půjde o víc než jen práce pokojské. Přesto se zdá, že nemá na výběr. V kasinu si udělala moc velké dluhy a přišla o práci.

Jde jí o krk a tak raději skončí v pekle u Jacoba než aby jí našli někde mrtvou. Jenže ani u Jacoba není vše bezpečné. Není nic hrozivějšího než odkopnutá zhrzená žena, která Jacoba přestala bavit v okamžiku kdy uvidí Avery.

Avery nechce podlehnout a být jedna z mnoha. Ale má na výběr? A jde vůbec charismatickému divokému Jacobovi odolat? Jacob je z Avery také nesvůj, poprvé mu žena neskončila sama v náručí a musí jí dobývat.

V knize si přijdou na své romantické duše, ale i milovnice sexu v knize. Je ho ale tak akorát, scény jsou dobře napsané a je tam i napětí, protože Jacob nežije úplně podle zákona. Avery si uvědomuje, že s ním nebude lehký život, ale bez něj by byla ještě víc ztracená. Konec je otevřený, tak už se teď těším na druhý díl.


Jacob Jacob Kinga Litkowiec

Avery Stoneová zoufale potřebuje peníze. Je to otázka života a smrti, proto se rozhodne stát prostitutkou, aby vydělala potřebnou částku. Vypadá to, že se na ni štěstí usmálo, když dostane nabídku na práci pokojské za plat, o jaké... více


Komentáře (0)

Přidat komentář