Jestli je to vaše pravá láska, osud vám ji zase vrátí do života!

recenze

Stingerův pád (2016) 5 z 5 / TerezaMondeková
Stingerův pád

Grace Hamiltonová je cílevědomá, opatrná, úzkoprsá, stydlivá, panovačná. Carson Stinger je sebevědomý, nemá žádné plány, ani žádná pravidla, bere den tak, jak přijde, má opravdu strašnou práci a každý den prožívá naplno.

Grace je třiadvacet, studuje práva, vždycky si všechno plánovala, nemá ráda překvapení a vždycky dosáhne toho čeho chce. Ze své cesty nikdy nesešla a nikdy se nezamýšlela nad tím, co doopravdy chce. Ale stačilo pár hodin a vše se změnilo.

V Las Vegas se koná Konference Mezinárodní asociace studentů právnických škol a Veletrh filmů pro dospělé. A tam ho potká... Carson Stinger. Grace by nikdy nenapadlo, že zrovna on jí změní život. Ale stalo se. Převrátil jí život vzhůru nohama. Prožila s ním chvíle, které pro ni hodně znamenají a na které nikdy v životě nezapomene, ale pak přišlo odloučení. Nechala ho odejít ze svého života a lituje toho.

Ale po pár letech se znovu potkají. Carson jí přitahuje, ale má to háček. Grace má snoubence, ale nemůže popřít, že Carsona chce. Bude se muset rozhodnout. Nechá jednou pro vždy odejít ze svého života Carsona Stingera a nebo mu podlehne...? Rozhodnutí, na kterém závisí její budoucnost.

Carson Stinger pracuje jako pornoherec, proto se objevil v Las Vegas na Veletrhu filmů pro dospělé. Carson nemá žádné závazky. A ani je nechce. Ženám nemá co nabídnout kromě dobrého sexu a krátké známosti. Ale pak potkal ji. Několik hodin, které strávil s Grace mu změnily život. Bylo to pár nejlepších hodin v jeho životě. Ale pak ji nechal odejít, ale v jeho srdci ji stále má a bude mít. Po jejím odchodu se změnil a už nemohl dělat práci, kterou dělával dřív, proto nastoupil do armády.

Po pár letech ji znovu potkal, ještě krásnější než dřív a i když ví, že má Grace snoubence, tak si nemůže pomoct. Chce ji. Je to ta pravá a už ji znovu nenechá odejít a udělá proto všechno.

Grace se mi docela líbila. Sice mi přišla trochu více úzkoprsá, upjatá, pořád se styděla, ale i takový lidi existují. Prostě si vždycky všechno naplánovala do posledního puntíku a hodlala to splnit.

Carson... musím říct, že se mi líbila jeho povaha. Já jsem vždycky obdivovala takové typy lidí, kteří si nedělají vůbec žádné plány a berou všechno tak, jak to přijde. Když chtějí, tak si zrovna teď sbalí kufr a jedou pryč, nedělají si žádné starosti, nemají žádná pravidla. A ta jeho práce i tohle asi bohužel někdo děla musí. Na jednu stranu se mi jeho práce nelíbila, ale na druhou stranu se mi líbilo, že to tam autorka dala. Bylo to originální.

Četla jsem knihu Archerův hlas, kterou jsem si zamilovala a chytla mě za srdce, tak jsem byla zvědavá i na ostatní knihy od autorky a ani tahle mě nezklamala. Další úžasná kniha, která hned zaujme čtenáře a vtáhne ho do děje. Autorka dává do svých knih pokaždé něco nového. Moc se mi líbilo, že i v téhle knize byla originalita. Autorka se nebála a dala do své knihy práci pornoherce, obchod s lidmi, který byl zajímavý, ale i smutný. Taky se mi líbilo, že v téhle knize byla i kriminální zápletka. Sice to bylo hlavně na konci knihy a bylo to trošku urychlené, ale líbilo se mi to. Další příběh, který byl promyšlený, úžasně napsaný, zajímavý a originální.

Moc se mi líbilo, že se celá kniha vyprávěla z pohledů obou hlavních hrdinů. Taky bylo skvělý, že byl i epilog z pohledu hlavního hrdiny. Ani v téhle knize nechyběla originalita, láska, romantika, napětí, překvapení a dokonce i ta slza ukápla. Opravdu mi bylo hodně líto Ary, bylo to hodně smutný.

Taky se mi opravdu líbilo, jak se hlavní hrdinové poznali. A co se mi hodně líbilo, jak se hlavní hrdina po rozloučení s hlavní hrdinkou změnil. Úplně změnil svůj život. Moc se mi líbilo, že se dali dohromady dva úplné protiklady. Ale jak se říká... protiklady se přitahují a opravdu se k sobě hodili. Jediné, co mi v téhle knize vadilo bylo těch pět let. Přišlo mi to jako dlouhá doba.

Stingerův pád Stingerův pád Mia Sheridan

Grace Hamiltonová vždy měla vše naplánováno do nejmenšího detailu. Vždycky přesně věděla, kam se bude její život ubírat, a byla hrdá na to, že svých cílů pokaždé dosáhla. Nikdy nesešla ze své cesty a nikdy se nezamýšlela nad tím, ... více

Komentáře (0)