Kouzelný a jemný příběh

recenze

Domov s vůní květin (2024) 4 z 5 / Danka22
Domov s vůní květin

Kouzelný příběh plný romantiky, lásky a květin. Joan je vdova, která pro svého manžela truchlí už bezmála 3 roky. Jednoho dne se přeci jen rozhodne svůj život konečně změnit. Ve svém domě se rozhodne pronajmout pokoj, a navíc od svého syna dostane příliš hravé štěně.


Maggie je mladou ženou, která pracuje ve Starbucksu, a studuje zdravotní sestru. Aby toho holka neměla málo, tak žije se svým alkoholickým otcem, který ji rozhodně nepřidá. Jak se Maggie a Joan stanou přítelkyně? Co mají ty dvě společného?
Je to pohnutý, a přesto přátelský příběh, který je ideální na léto. I proto jsem ho vybrala do kategorie „Co číst v létě“. Kniha je ve stylu příběhů z per Danielle Steel, Rosamunda Pilcher nebo Nory Roberts. Jemné, sladké a plné přátelství. Joan je velmi smutnou vdovou, která ztratila jiskru. Její život vlastně odstartuje dopis od Asociace majitelů domů (což je instituce pro nás zvláštní – komu je co do toho, jak zarostlou má zahradu) a začnou se dít věci.


Má to šarm. Musím pochválit obálku, ta je opravdu hezká. Jen mi trochu chybělo větší povídání o pěstování květin na zahradě. Ale to je jen takové vlastní uvažování.


Domov s vůní květin Domov s vůní květin Debbie Macomber

Láska kvete i na nečekaných místech Život Joan Sampleové se nevyvinul tak, jak doufala. Po odchodu dětí z domova náhle ovdověla a uvízla v ulitě samoty. Po dalších narozeninách strávených o samotě konečně vyslyší naléhání své s... více


Komentáře (0)

Přidat komentář