Láska zrozená ve lži

recenze

Láska zrozená ve lži (2024) 4 z 5 / Anet_jan_book
Láska zrozená ve lži

Je to romantický příběh, který Vás upoutá hned od Anotace.

Příběh Nicole (Nick) je na jednu stranu opravdu smutný. Život se s ní opravdu nemazlil ale to ani s jejím dvojčetem. Obě to měly opravdu těžké, ale to co se pak stalo mi hlava nebere. Jsou určitě situace, které by se v rodině dít neměly, nicméně to neskončí tak jak se na první pohled zdá. Nicky snoubence Marcus mě štval hned od prvních zmínek, které o něm v tomto příběhu byly. Názor jsem si na něj udělala hned a dle celého příběhu jsem se ani nemýlila za což jsem byla ráda.

Pak je tu ještě záhadný cizinec Ethan. Ikdyž to mezi těmito postavami nemohlo být jednoduché, příběh jsem si užila. Chápala jsem co a jak se stalo a vžila se do jednotlivých postav. Bylo to poutavé, záhadné, tajemné a hodně bolestivé ale přes to všechno i láskyplné a bylo vidět, že rodina je nade vše…a tak by to mělo být.

Byl to opravdu krásný příběh, ikdyž chvílemi smutný ale ten konec mě dojal ze všeho nejvíc, ikdyž to dopadlo jak nejlíp mohlo.

Určitě doporučuji přečíst.


Láska zrozená ve lži Láska zrozená ve lži Lexi Ryan

Do chlapců z Jackson Harbor se prostě zamilujete! Lexi Ryanová, autorka bestsellerů dle New York Times, přichází s novým sexy románem o nevěstě na útěku, svobodném otci, který se zapřísahal, že už nebude nikdy milovat, a o rodinn... více


Komentáře (0)

Přidat komentář