Láska zrozená ve lži

recenze

Láska zrozená ve lži (2024) 5 z 5 / Red-haired
Láska zrozená ve lži

Nicole má prožívat nejkrásnější den ve svém životě, místo toho však přímo u oltáře zjistí, že je její sestra dvojče těhotná… s mužem, kterého si má Nicole brát. Rozhodne se tedy utéct a první, co ji napadne, je využít sestřiny letenky a na nějakou dobu zmizet v chladném Michiganu. Už tolikrát předstírala, že je svou sestrou, proč by to tentokrát neudělala pro sebe? Do jejího nového falešného života ovšem vstoupí sexy svobodný otec, který hledá pro svou dceru chůvu a čím víc času s ním Nicole tráví, tím víc ji její lež tíží.

I přesto, že kniha nepřináší v podstatě nic, o čem bych ještě nečetla, snad kromě té záměny dvojčat, čtení jsem si neskutečně užila.

Od první stránky nás autorka vrhne do největšího dramatu a tak netrvá vůbec dlouho, než se začtete, a přesně tak to mám ráda. Nicole je taková ta hodná holka, která se vrhá z jednoho špatného vztahu do druhého a i kdyby se rozkrájela, nikdy se nikomu dost nezavděčí a její snahy o založení rodiny se vždy rozsypou jako domeček z karet. Ethan si naopak do života už nechce nikoho pustit jak kvůli jeho minulosti, tak kvůli jeho malé holčičce, ovšem s Nicole se všechno změní.

I když příběh není moc originální - máme tu spoustu známých a oblíbených témat jako nucená blízkost, vztah se zaměstnavatelem a nový začátek - ani chvilku jsem se nenudila a světe div se, na závěr mi z epilogu ani nebylo nijak zvlášť špatně. (Vy víte, jak nesnáším přeslazené epilogy)

Byla to skvělá odpočinková romantika, kterou jsem sfoukla za víkend a můžu vřele doporučit. Hodnotím 5/5*.


Láska zrozená ve lži Láska zrozená ve lži Lexi Ryan

Do chlapců z Jackson Harbor se prostě zamilujete! Lexi Ryanová, autorka bestsellerů dle New York Times, přichází s novým sexy románem o nevěstě na útěku, svobodném otci, který se zapřísahal, že už nebude nikdy milovat, a o rodinn... více


Komentáře (0)

Přidat komentář